AcasăSPORTFotbalistul argentinian Ever Banega a ars in Ferrari mai ceva ca Gabi...

Fotbalistul argentinian Ever Banega a ars in Ferrari mai ceva ca Gabi Popescu!

Mijlocasul argentinian al gruparii CF Valencia a scapat ca prin minune dupa ce Ferrari-ul sau a luat foc din cauza unui scurt-circuit la partea electrica. La fel a patit si fostul international roman, Gabi Popescu, in 2006.

Banega era asigurat la o firma spaniola

Ghinioanele se tin scai de Ever Banega, fotbalist aflat sub contract cu formatia spaniola CF Valencia.

Asta a ramas din masina lui Banega

In luna februarie a.c., aflat intr-o benzinarie, jucatorul a uitat sa traga frana de mana a jeep-ului sau, iar in incercarea de a opri bolidul s-a ales cu o fractura de tibie si peroneu.

Bolidul argentinianului nu este primul care a patit asa ceva

Luni, pe argentinian l-a mai lovit o napasta. Imediat dupa ce a parasit cantonamentul echipei de la Paterna, Ferrari-ul sau  – in valoare de 250.000 de euro – a luat foc pe autostrada, Banega fiind salvat de coechipierul sau, Diego Alves.

Pompierii au tras tare pentru a stinge flacarile

Masina a ars aproape in totalitate si a provocat mici incendii chiar si pe marginea drumului, pompieri luptandu-se cateva ore cu flacarile.

Patania argentinianului este similara cu cea a lui Gabi Popescu, care in 2006, aflat la bordul unui Ferrari, pe Autostrada Soarelui, a scapat cu greu dupa ce automobilul a luat foc. Anul trecut, fostul jucator roman a reusit sa castige procesul cu constructorul italian, recuperand 370.000 de euro, contravaloarea bolidului.

author avatar
Sebastian Stan
1.149 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger