AcasăSPORTFotbalistii Stelei s-au resemnat: "Nicio echipa n-a mers cand liderul era dupa...

Fotbalistii Stelei s-au resemnat: „Nicio echipa n-a mers cand liderul era dupa gratii”

Arestarea lui Gigi Becali a lasat urme adanci in sanul echipei Steaua, fotbalistii anuntand ca se tem pentru viitorul echipei.

Pe moment nu exista mari semne de intrebare, restantele financiare fata de jucatori urmand a fi achitate din cele 4 milioane de euro pe care Steaua urmeaza sa le incaseze saptamana viitoare.

Totusi, fotbalistii de la Steaua sustin ca nu pot sa nu se gandeasca la faptul ca „s-a ales praful de fiecare echipa al carei lider a ajuns dupa gratii”.

Cel mai elocvent exemplu, conform prosport.ro, este FC Arges, gruparea din Trivale zbatandu-se in anonimat dupa ce Cornel Penescu a ajuns dupa gratii.

In alta ordine de idei, Teia Sponte, „inlocuitorul” lui Gigi Becali la carma Stelei, a precizat ca latifundariul ramane boss-ul echipei.

„Nu voi conduce eu Steaua. Gigi va conduce echipa din inchisoare. Nu eu, nu altcineva”, a spus Teia Sponte pentru ProTV.

author avatar
Cristi Ionita
349 afisari
Zenville

Ultimele știri

Postecoglou obligat să-l titularizeze pe Drăgușin?

Ben Davies, fundașul stânga al lui Tottenham, s-a accidentat și va rata restul acestui sezon. Destiny Udogie, titularul postului, ratează și el finalul acestei...

Leguma ideală cu ajutorul căreia se pot vopsi ouăle de Paște. „O sursă bună de pigmenți roșii și galbeni”/La ce să fiți atenți când...

Mai sunt doar câteva zile până când credincioșii ortodocși vor sărbători Sfintele Paști.Și cum, conform tradiției, în Joia Mare multe gospodine încep deja...
proger