AcasăSPORTFotbalistii Rapidului dau in judecata administratorul judiciar al clubului!

Fotbalistii Rapidului dau in judecata administratorul judiciar al clubului!

Rapidistii isi vad linistiti de antrenamente chiar daca au dat clubul in judecata

Zece fosti sau actuali jucatori ai clubului Rapid s-au adresat instantei cu o cerere de contestatie impotriva tabelului preliminar al creditorilor intocmit de administratorul judiciar Cristina Andronache.

Rapidistii isi vad linistiti de antrenamente chiar daca au dat clubul in judecata

Reluarea campionatului gaseste gruparea giulesteana in plin proces de insolventa. Reorganizarea societatii a fost solicitata de George Copos si aprobata de Tribunalul Bucuresti, care a mandatat-o pe Cristina Andronache, in calitate de administrator judiciar, sa faca ordine in club! La o prima verificare, nu toate sumele restante catre fotbalisti au fost aprobate, o parte dintre jucatori pomenindu-se cu mai putini bani de primit. Asa s-a ajuns ca 10 fotbalisti sa atace in instanta tabelul preliminar al creditorilor intocmit de Cristina Andronache. „Pagubiti” sunt Alexandru Ionita, Cristi Oros, Ionut Voicu, Mihai Roman, Ovidiu Herea, Stefan Grigorie, Rui Duarte, Ovidiu Burca, Romeo Surdu si Lucian Raduta. Culmea, primii sase inca mai evolueaza la Rapid, Roman, Herea si Grigorie fiind anuntati chiar titulari pentru meciul de maine seara cu CSMS Iasi.

Codrea si Albut il cheama la bara pe George Copos

Alti doi fosti rapidisti au ales sa se adreseze instantelor civile cu o cerere impotriva finantatorului clubului, George Copos. Este vorba despre Paul Codrea si Calin Albut, care contesta decizia clubului de a le fi denuntat unilateral contractele. Cei doi vor fi aparati in procesul care va incepe pe 8 martie de casa de avocatura „Chiuariu & Asociatii”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
211 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger