AcasăSPORTFotbalistii lui FC Copenhaga li se rupe de campionat: "Meciul cu Steaua...

Fotbalistii lui FC Copenhaga li se rupe de campionat: „Meciul cu Steaua e ca o finala pentru noi”

Cornelius a marcat aproape un gol pe meci in actualul sezon

Lider autoritar in Danemarca, FC Copenhaga nu concepe sa faca un pas gresit in Europa League, calificarea in primavara europeana fiind prioritara, mai ales din considerente financiare.

Cornelius a marcat aproape un gol pe meci in actualul sezon

Danezii stau bine din punct de vedere moral inainte de meciul cu Steaua de joi seara, decisiv in lupta pentru calificarea in faza 16-imilor de finala. Echipa lui Ariël Jacobs s-a impus, in ultima etapa de campionat, cu 2-0, impotriva lui FC Randers, intr-un meci in care gazdele s-au fortat atat cat a trebuit.

Andreas Cornelius si Ragnar Sigurdsson si-au trecut numele pe lista marcatorilor, in primele 25 de minute, iar FC Copenhaga isi pastreaza avansul de noua puncte fata de Nordsjaelland, asta dupa disputarea a 19 etape din Superliga. Cornelius, eroul meciului cu Randers si golgeterul echipei, a precizat ca „pentru noi conteaza, in aceasta perioada, doar returul cu Steaua. Trebuie sa dam totul joi si sa obtinem calificarea in primavara europeana. Contra Stelei jucam o adevarata finala”. In meciul de duminica, Ariël Jacobs a folosit urmatoarea echipa: Christensen – Jacobsen, Sigurdsson, Stadsgaard, Bengtsson – Claudemir (Jorgensen ’64), Kristensen, Delaney – Vingaard – Santin (Vetokele ’73), Cornelius (Amankwaa ’84).

author avatar
Cristi Ionita
199 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger