AcasăSPORTFotbalistii germani, „prizonieri” pe Stade de France

Fotbalistii germani, „prizonieri” pe Stade de France

Nemtii au parasit terenul cu capul plecat

Socati de atentatele comise la Paris, fotbalistii germani au preferat sa petreaca noaptea de vineri spre sambata in vestiarele de la „Stade de France” in loc sa se intoarca la hotelul unde erau cazati.

Nemtii au parasit terenul cu capul plecat

Intreaga delegatie a campioanei mondiale Germania a ramas la stadion dupa meciul cu Franta. Teama de noi atentate i-a facut pe nemti sa considere „Stade de France” un loc mai sigur decat hotelul, scrie „L’Equipe”. „Am dorit sa evitam orice risc si tocmai de aceea ni s-a parut o varianta mai buna sa nu traversam Parisul. Dupa ce ne-am consultat intre noi, am hotarat sa ramanem toata noaptea de vineri in vestiare si a doua zi sa plecam de la stadion direct la aeroport”, a declarat managerul Oliver Bierhoff. Echipa nationala a Germaniei a revenit sambata, in jurul pranzului, la Frankfurt.
Chiar daca pe jucatori i-a socat vestea atentatelor comise la Paris, Oliver Bierhoff considera ca Germania ar trebui sa nu anuleze meciul amical cu Olanda, programat maine: „Inca nu s-a luat o decizie in privinta disputarii acestei partide, insa eu sunt de parere ca trebuie sa se joace. Sunt absolut convins ca nu trebuie sa le dam aceasta satisfactie celor care ne-au atacat”. Germania a pierdut „amicalul” cu Franta, de la Paris, scor 0-2, meci la care doi teroristi s-au aruncat in aer chiar in fata arenei „Stade de France”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
179 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger