AcasăSPORTFotbalistele din Nigeria fac orgii in cantonament

Fotbalistele din Nigeria fac orgii in cantonament

Jucatoarele nationalei de fotbal a Nigeriei sunt acuzate chiar de antrenoarea lor ca fac orgii in cantonament.

Nationala feminina de fotbal a Nigeriei va debuta astazi la Campionatul Mondial din Germania, insa trupa africana a facut valuri inca dinainte de startul competitiei.

Antrenoarea Uche Eucharia Ngozi a facut mai multe comentarii cu tenta homofoba intr-un interviu acordat revistei New York Times si si-a acuzat jucatoarele ca fac orgii in cantonament. Aceasta a precizat ca stie ca are mai multe lesbiene in lot si ca acestea sunt cele care organizeaza orgiile in care sunt implicate mai multe componente ale lotului.

Ngozi a afirmat ca va face tot posibilul ca jucatoarele sa nu se mai ocupe cu organizarea de orgii si ca va incerca sa le convinga pe lesbiene sa-si schimbe orientarea sexuala. In opinia antrenoarei nigeriene, mama a doi copii, lesbienele isi compromit sansele de a avea o cariera impresionanta in sport pentru ca „fotbalul iti aduce faima, bogatie si fericire, iar actele homosexuale doar ruina”. 

Acesta este al doilea scandal cu tenta sexuala de la Campionatul Mondial de fotbal din Germania, dupa ce surorile Bilguisa si Salimata Simpore, din nationala Guineei Ecuatoriale, au fost excluse pe motiv ca ar fi barbati. Turneul final din Germania incepe astazi cu meciurile Nigeria – Franta si Germania – Canada.

author avatar
Cristi Ionita
348 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger