AcasăSPORTFotbalist torturat pentru ca s-a culcat cu iubita unui interlop

Fotbalist torturat pentru ca s-a culcat cu iubita unui interlop

Brazilianul Bernardo a scapat cu viata din mainile interlopilor

La 22 de ani, Bernardo a avut parte de o intamplare pe care n-o va uita toata viata: a fost rapit si torturat timp de cateva zile pentru ca s-a culcat cu iubita unui temut mafiot local.

Brazilianul Bernardo a scapat cu viata din mainile interlopilor

Vedeta formatiei Vasco da Gama a trecut prin clipe de groaza saptamana aceasta. Relatia cu frumoasa Dayana Rodrigues i-a adus si clipe de placere, si durere fizica „de nesuportat”, dupa cum chiar jucatorul a recunoscut. Liderul unei bande de traficanti de droguri a dat ordin ca fotbalistul sa fie rapit, lucru care, de altfel, s-a si intamplat. Acuzat ca s-a culcat cu iubita mafiotului, Bernardo a fost lovit cu bestialitate, de acelasi tratament (plus cinci gloante, trase in picioare) avand parte si Dayana.

Rene Simoes, directorul clubului Vasco, a explicat ca autoritatile ancheteaza cazul: „Am vorbit cu Bernardo, iar prioritatea noastra este sa-i oferim toata sustinerea de care are nevoie. Vasco nu vrea ca numele clubului sa fie implicat in orice altceva decat in chestiuni care au legatura cu fotbalul. Repet, Bernardo va primi tot ce are nevoie din partea clubului. Procedurile legale isi vor urma, de asemenea, cursul”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
342 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger