AcasăSPORTFotbal: Vedetele lui Chelsea au votat debarcarea antrenorului

Fotbal: Vedetele lui Chelsea au votat debarcarea antrenorului

Cum era de asteptat, antrenorul portughez Andre Villas Boas (34 de ani) nu a reusit sa o scoata la capat in vestiarul plin cu vedete de la Chelsea si are zilele numarate.

Desi venea din postura proaspatului castigator al Europa League, cu FC Porto, Villas Boas nu a dat randamentul scontat pe banca lui Chelsea. Misiunea de a-i pregati pe Terry, Petr Cech, Lampard, Drogba sau Fernando Torres s-a dovedit a fi o palarie mult prea mare pentru tanarul tehnician portughez.

Ultimul esec, 0-2 cu Everton, in deplasare, a dinamitat total relatia dintre antrenor si elevii sai. “The Special Two” a ordonat anularea zilelor libere pe care titularii le aveau dupa meciuri, iar fotbalistii au pus-o de o mini-revolta, ei afirmand, la unison, ca tactica portughezului nu este potrivita pentru un club ca Chelsea.

De altfel, Terry si compania au votat, in vestiar, pentru debarcarea tehnicianului. Rezultatul sondajului a aratat ca Villas Boas mai este sustinut doar de compatriotii sai (Paulo Ferreira, Raul Meireles si Bosingwa), dar si de brazilianul Ramires.

Pe fir a intrat olandezul Guus Hiddink. Tehnicianul de 65 de ani, care a mai fost interimar la Chelsea, in 2009, s-a oferit sa se ocupe din nou de echipa, cel putin pana in vara, cand Roman Abramovich spera sa-l convinga pe Jose Mourinho sa revina pe banca londonezilor.

author avatar
Cristi Ionita
112 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger