AcasăSPORTFOTBAL: U. CLUJ - CFR CLUJ 2-3 CFR CLUJ ESTE CAMPIOANA ROMANIEI!!!

FOTBAL: U. CLUJ – CFR CLUJ 2-3 CFR CLUJ ESTE CAMPIOANA ROMANIEI!!!

VIDEO – Golurile noii campioane a Romaniei CFR Cluj, dupa ce a castigat cu Universitatea Cluj


CFR CLUJ a castigat un nou titlu de campioana a Romaniei la fotbal, dupa ce s-a impus, cu 3-2, in derbiul cu UNIVERSITATEA CLUJ din deplasare.

Min. 95 – Este final de meci pe Cluj Arena. CFR se impune, cu 3-2, dupa un meci cu doua parti distincte. Universitatea a avut 2-0, dupa ce a fructificat la maxim doua faze fixe, insa gestul stupid al lui Adrian Cristea, care a fost eliminat in minutul 49, a inclinat balanta in favoarea CFR-ului. Universitatea nu a mai existat pe teren dupa minutul 50, gazdele iesind cu mare dificultate din propriul careu de 16 metri.

Min. 92 – Sougou suteaza din unghi si Bornescu respinge in extremis in corner.

Min. 89 U. Cluj – CFR Cluj 2-3. Cadu transforma cu siguranta un penalty obtinut de Kapetanos, care a fost faultat in careu de Szukala. Fundasul Universitatii a vazut si cartonasul galben. La acest rezultat, CFR este campioana, indiferent de rezultatele din ultima etapa.

Min. 86 – Asediu total la poarta lui Bornescu. Staff-ul Stelei este in tribune si se roaga ca defensiva Universitatii sa reziste pana la final.

Min. 83 – Kapetanos vede cartonasul galben pentru un gest stupid.

Min. 77 – Muresan suteaza cu stangul, de la 20 de metri, si Bornescu retine.

Min. 75 – Hoban barbiereste un balon in 16 metri, dar Kapetanos nu reusete sa profite, sutul grecului fiind unul lamentabil.

Min. 74 – Iese Sare si intra Rui Pedro.

Min. 73 – Cojocnean centreaza, din lovitura libera obtinuta de Draghici, si Marian Cristescu este aproape sa-l surprinda din nou cu o lovitura cu capul pe Beto, dar portughezul retine.

Min. 73 – Sare vede cartonasul galben pentru un fault comis asupra lui Draghici.

Min. 66 U. Cluj – CFR Cluj 2-2. Inevitabilul se produce. Sougou egaleaza, dupa un atac prelungit al CFR-ului. Lionn a centrat de pe dreapta, Ronny a recentrat, Maftei a reluat spre poarta, nu foarte convingator, dar Sougou, scos din offside de Cojocnean, a impins balonul in plasa.

Min. 64 – Intra Draghici in locul lui Tony.

Min. 62 – Tony acuza o accidentare la inghinali si va fi inlocuit cat de curand.

Min. 60 – Dupa eliminarea lui Cristea, jocul seamana mult cu copilarescul „la malai”. Universitatea trece foarte rar de centrul terenului.

Min. 58 – Maftei patrunde frumos pe partea stanga, trece de doi adversari, intoarce elegant pentru Sougou, dar acesta face o preluare kilometrica, intr-o pozitie ideala, si Bornescu retine.

Min. 55 – Andone joaca totul pe cartea atacului: a intrat Kapetanos in locul lui Vranjes.

Min. 53 – Intra Cojocnean in locul lui Marinescu. Cojocnean are o viteza foarte buna si poate pune probleme pe contraatac.

Min. 50 U. Cluj – CFR Cluj 2-1. Ce inceput de repriza! Gabi Muresan reduce din diferenta cu un sut fabulos din lovitura libera de la 30 de metri. Torpila lui Muresan l-a lasat fara replica pe Bornescu.

Min. 49 – Adrian Cristea il loveste cu cotul in plina figura pe Lionn si este eliminat. Decarul gazdelor a fost extrem de nervos si in prima repriza.

Min. 48 U. Cluj – CFR Cluj 2-0. Adrian Cristea a centrat de pe stanga, dintr-un corner obtinut tot de el, si acelasi Marian Cristescu a punctat cu o superba lovitura cu capul.

Min. 47 – Adrian Cristea suteaza frumos, pe coltul scurt si Beto respinge in extremis in corner, cu piciorul.

Min. 46 – Gabi Muresan a intrat in locul lui Peralta.

22.33 – Jucatorii de la Universitatea au avut lovitura de start in repriza a doua.

Min. 45 – Este pauza pe Cluj Arena. Universitatea conduce, cu 1-0, in disputa cu CFR Cluj, dupa o prima repriza slaba. Golul reusit de Cristescu a fost una dintre putinele faze notabile.

Min. 45 – Adrian Cristea vede cartonasul galben pentru proteste. Decarul gazdelor este mult prea nervos.

Min. 43 – Hora centreaza de pe stanga, din corner, Bornescu iese aiurea, insa trei jucatori de la CFR se incurca reciproc si nu reusesc sa trimita balonul in plasa.

Min. 41 – Camora suteaza de la distanta si trimite mult peste poarta adversa. Ioan Andone pare destul de ingandurat pe marginea terenului.

Min. 35 – Marian Cristescu il deschide excelent pe Adrian Cristea, dar acesta intarzie momentul sutului si este blocat. Peralta a vazut primul cartonas galben al partidei pentru o interventie dura.

Min. 33 – Adrian Cristea centreaza de pe dreapta, din corner, Szukala reia cu capul si Beto retine, nu fara emotii.

Min. 29 U. Cluj – CFR Cluj 1-0. Adrian Cristea centreaza excelent de pe dreapta si Marian Cristescu a punctat cu o superba lovitura cu capul.

Min. 23 – Ronny este lansat din nou la limita offside-ului, aluneca si pierde balonul in fata lui Gaston Mendy.

Min. 19 – Joc slab intre cele doua formatii pana acum. Universitatea a prins mai mult curaj, dar duce balonul doar pana la 20-25 de metri de poarta adversa.

Min. 13 – Ronny este lansat excelent la limita offside-ului, insa Szukala se intinde si respinge in extremis din fata atacantului brazilian.

Min. 10 – Atmosfera extrem de incinsa la Cluj. Fanii Universitatii cauta sa puna presiune fluierand la fiecare decizie a centralului croat data in favoarea oaspetilor.

Min. 5 – CFR controleaza startul partidei. Universitatea sta la cutie si spera sa dea lovitura pe contra, bazandu-se in special pe viteza lui Gicu Grozav.

Min. 3 – Vranjes suteaza frumos de la 25 de metri si Bornescu retine fara emotii.

21.31 – CFR Cluj a avut lovitura de start a meciului. Vremea este rece la Cluj dar stadionul este plin, peste 25.000 de spectatori asigurand o atmosfera incendiara, la propriu si la figurat. Terenul pare destul de moale, la Cluj plouand intens in ultimele zile.

U. Cluj, antrenata de Claudiu Niculescu, incepe cu Bornescu – Dorinel Popa, Galamaz, Szukala, Mendy – Cristescu, Hoban, Marinescu – Grozav, Tony, Adrian Cristea. Rezerve sunt Bosneag, Neag, Busca, Cojocnean, Pacurar, Bostina, Draghici.

CFR Cluj, antrenata de Ioan Andone, incepe cu Beto – Lionn, Cadu, Maftei, Camora – Peralta, Sare, Vranjes – Sougou, Ronny, Hora. Rezerve sunt Stancioiu, Panin, Piccolo, Gabi Muresan, Godemeche, Rui Pedro, Kapetanos.

CFR-istii sunt obligati sa castige acest meci pentru a deveni campioni indiferent de rezultatele care se vor inregistra duminica, in ultima etapa a campionatului. De partea cealalta, desi nu mai au un obiectiv concret, foarte probabil jucatorii de la Universitatea Cluj vor fi motivati financiar de rivalele CFR-istilor.

VIDEO – Golurile noii campioane a Romaniei CFR Cluj, dupa ce a castigat cu Universitatea Cluj

 

author avatar
Cristi Ionita
2.376 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger