AcasăSPORTFOTBAL: U. CLUJ - CFR CLUJ 2-3 CFR CLUJ ESTE CAMPIOANA ROMANIEI!!!

FOTBAL: U. CLUJ – CFR CLUJ 2-3 CFR CLUJ ESTE CAMPIOANA ROMANIEI!!!

VIDEO – Golurile noii campioane a Romaniei CFR Cluj, dupa ce a castigat cu Universitatea Cluj


CFR CLUJ a castigat un nou titlu de campioana a Romaniei la fotbal, dupa ce s-a impus, cu 3-2, in derbiul cu UNIVERSITATEA CLUJ din deplasare.

Min. 95 – Este final de meci pe Cluj Arena. CFR se impune, cu 3-2, dupa un meci cu doua parti distincte. Universitatea a avut 2-0, dupa ce a fructificat la maxim doua faze fixe, insa gestul stupid al lui Adrian Cristea, care a fost eliminat in minutul 49, a inclinat balanta in favoarea CFR-ului. Universitatea nu a mai existat pe teren dupa minutul 50, gazdele iesind cu mare dificultate din propriul careu de 16 metri.

Min. 92 – Sougou suteaza din unghi si Bornescu respinge in extremis in corner.

Min. 89 U. Cluj – CFR Cluj 2-3. Cadu transforma cu siguranta un penalty obtinut de Kapetanos, care a fost faultat in careu de Szukala. Fundasul Universitatii a vazut si cartonasul galben. La acest rezultat, CFR este campioana, indiferent de rezultatele din ultima etapa.

Min. 86 – Asediu total la poarta lui Bornescu. Staff-ul Stelei este in tribune si se roaga ca defensiva Universitatii sa reziste pana la final.

Min. 83 – Kapetanos vede cartonasul galben pentru un gest stupid.

Min. 77 – Muresan suteaza cu stangul, de la 20 de metri, si Bornescu retine.

Min. 75 – Hoban barbiereste un balon in 16 metri, dar Kapetanos nu reusete sa profite, sutul grecului fiind unul lamentabil.

Min. 74 – Iese Sare si intra Rui Pedro.

Min. 73 – Cojocnean centreaza, din lovitura libera obtinuta de Draghici, si Marian Cristescu este aproape sa-l surprinda din nou cu o lovitura cu capul pe Beto, dar portughezul retine.

Min. 73 – Sare vede cartonasul galben pentru un fault comis asupra lui Draghici.

Min. 66 U. Cluj – CFR Cluj 2-2. Inevitabilul se produce. Sougou egaleaza, dupa un atac prelungit al CFR-ului. Lionn a centrat de pe dreapta, Ronny a recentrat, Maftei a reluat spre poarta, nu foarte convingator, dar Sougou, scos din offside de Cojocnean, a impins balonul in plasa.

Min. 64 – Intra Draghici in locul lui Tony.

Min. 62 – Tony acuza o accidentare la inghinali si va fi inlocuit cat de curand.

Min. 60 – Dupa eliminarea lui Cristea, jocul seamana mult cu copilarescul „la malai”. Universitatea trece foarte rar de centrul terenului.

Min. 58 – Maftei patrunde frumos pe partea stanga, trece de doi adversari, intoarce elegant pentru Sougou, dar acesta face o preluare kilometrica, intr-o pozitie ideala, si Bornescu retine.

Min. 55 – Andone joaca totul pe cartea atacului: a intrat Kapetanos in locul lui Vranjes.

Min. 53 – Intra Cojocnean in locul lui Marinescu. Cojocnean are o viteza foarte buna si poate pune probleme pe contraatac.

Min. 50 U. Cluj – CFR Cluj 2-1. Ce inceput de repriza! Gabi Muresan reduce din diferenta cu un sut fabulos din lovitura libera de la 30 de metri. Torpila lui Muresan l-a lasat fara replica pe Bornescu.

Min. 49 – Adrian Cristea il loveste cu cotul in plina figura pe Lionn si este eliminat. Decarul gazdelor a fost extrem de nervos si in prima repriza.

Min. 48 U. Cluj – CFR Cluj 2-0. Adrian Cristea a centrat de pe stanga, dintr-un corner obtinut tot de el, si acelasi Marian Cristescu a punctat cu o superba lovitura cu capul.

Min. 47 – Adrian Cristea suteaza frumos, pe coltul scurt si Beto respinge in extremis in corner, cu piciorul.

Min. 46 – Gabi Muresan a intrat in locul lui Peralta.

22.33 – Jucatorii de la Universitatea au avut lovitura de start in repriza a doua.

Min. 45 – Este pauza pe Cluj Arena. Universitatea conduce, cu 1-0, in disputa cu CFR Cluj, dupa o prima repriza slaba. Golul reusit de Cristescu a fost una dintre putinele faze notabile.

Min. 45 – Adrian Cristea vede cartonasul galben pentru proteste. Decarul gazdelor este mult prea nervos.

Min. 43 – Hora centreaza de pe stanga, din corner, Bornescu iese aiurea, insa trei jucatori de la CFR se incurca reciproc si nu reusesc sa trimita balonul in plasa.

Min. 41 – Camora suteaza de la distanta si trimite mult peste poarta adversa. Ioan Andone pare destul de ingandurat pe marginea terenului.

Min. 35 – Marian Cristescu il deschide excelent pe Adrian Cristea, dar acesta intarzie momentul sutului si este blocat. Peralta a vazut primul cartonas galben al partidei pentru o interventie dura.

Min. 33 – Adrian Cristea centreaza de pe dreapta, din corner, Szukala reia cu capul si Beto retine, nu fara emotii.

Min. 29 U. Cluj – CFR Cluj 1-0. Adrian Cristea centreaza excelent de pe dreapta si Marian Cristescu a punctat cu o superba lovitura cu capul.

Min. 23 – Ronny este lansat din nou la limita offside-ului, aluneca si pierde balonul in fata lui Gaston Mendy.

Min. 19 – Joc slab intre cele doua formatii pana acum. Universitatea a prins mai mult curaj, dar duce balonul doar pana la 20-25 de metri de poarta adversa.

Min. 13 – Ronny este lansat excelent la limita offside-ului, insa Szukala se intinde si respinge in extremis din fata atacantului brazilian.

Min. 10 – Atmosfera extrem de incinsa la Cluj. Fanii Universitatii cauta sa puna presiune fluierand la fiecare decizie a centralului croat data in favoarea oaspetilor.

Min. 5 – CFR controleaza startul partidei. Universitatea sta la cutie si spera sa dea lovitura pe contra, bazandu-se in special pe viteza lui Gicu Grozav.

Min. 3 – Vranjes suteaza frumos de la 25 de metri si Bornescu retine fara emotii.

21.31 – CFR Cluj a avut lovitura de start a meciului. Vremea este rece la Cluj dar stadionul este plin, peste 25.000 de spectatori asigurand o atmosfera incendiara, la propriu si la figurat. Terenul pare destul de moale, la Cluj plouand intens in ultimele zile.

U. Cluj, antrenata de Claudiu Niculescu, incepe cu Bornescu – Dorinel Popa, Galamaz, Szukala, Mendy – Cristescu, Hoban, Marinescu – Grozav, Tony, Adrian Cristea. Rezerve sunt Bosneag, Neag, Busca, Cojocnean, Pacurar, Bostina, Draghici.

CFR Cluj, antrenata de Ioan Andone, incepe cu Beto – Lionn, Cadu, Maftei, Camora – Peralta, Sare, Vranjes – Sougou, Ronny, Hora. Rezerve sunt Stancioiu, Panin, Piccolo, Gabi Muresan, Godemeche, Rui Pedro, Kapetanos.

CFR-istii sunt obligati sa castige acest meci pentru a deveni campioni indiferent de rezultatele care se vor inregistra duminica, in ultima etapa a campionatului. De partea cealalta, desi nu mai au un obiectiv concret, foarte probabil jucatorii de la Universitatea Cluj vor fi motivati financiar de rivalele CFR-istilor.

VIDEO – Golurile noii campioane a Romaniei CFR Cluj, dupa ce a castigat cu Universitatea Cluj

 

author avatar
Cristi Ionita
2.374 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger