AcasăSPORTFotbal: Stoichita a debutat cu un egal pe banca Stelei

Fotbal: Stoichita a debutat cu un egal pe banca Stelei

La primul meci cu Mihai Stoichita pe banca tehnica, Steaua a obtinut doar un egal, 1-1, in deplasare cu Pandurii Targu Jiu.

Stelistii au controlat clar prima repriza a meciului de la Targu Jiu si au ratat cateva ocazii uriase prin Rusescu, Tatu si Cristi Tanase.

Rusescu a trimis cu capul putin pe langa, in minutul 28, iar Cristi Tanase a lovit bara in minutul 45, in aceeasi faza Rusescu si Tatu nereusind sa impinga balonul in plasa portii adverse.

Trupa lui Grigores a inceput mai bine repriza a doua si si-a creat cateva ocazii uriase. Lobul lui Nistor a fost respins in extremis de Stanca, in minutul 64, iar Batin s-a pierdut cu firea in minutul 69 si nu a reusit sa puncteze din pozitie de singur cu portarul advers.

Oarecum contrar cursului jocului din repriza a doua, Steaua a deschis scorul in minutul 73, Chipciu punctand cu un sut in forta de la 20 de metri.

Nistor a zguduit transversala portii aparate de Stanca, in minutul 79, iar Alex Maxim a restabilit egalitatea in minutul 81, mijlocasul gazdelor stabilind scorul final, Pandurii – Steaua 1-1.

author avatar
Cristi Ionita
97 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger