AcasăSPORTFOTBAL: Steaua - Trencin in turul II preliminar al UEFA Champions League

FOTBAL: Steaua – Trencin in turul II preliminar al UEFA Champions League

Steaua Bucuresti, campioana Romaniei la fotbal, si-a aflat primul adversar din preliminariile UEFA Champions League.

Astfel, in turul II preliminar al celei mai importante competitii europene intercluburi, Steaua Bucuresti va da piept cu AS Trencin, campioana Slovaciei.

Primul meci va avea loc in Slovacia, pe 14 sau 15 iulie, urmand ca returul sa aiba loc la Bucuresti, pe 21 sau 22 iulie.

Adversarul pare sa fie unul facil pentru campioana Romaniei daca ne gandim ca, in 2013, in turul III preliminar al Europa League, Astra Giurgiu a eliminat formatia slovaca, scor 3-1 si 2-2.

Totusi, Steaua nu trebuie sa se culce pe o ureche, gruparea antrenata de Martin Sevela avand la dispozitie cativa jucatori cu experienta precum Gino van Kessel (fost la Ajax Amsterdam), Rabiu Ibrahim (jucator trecut pe la PSV Eindhoven, Celtic Glasgow si Sporting Lisabona), englezul James Lawrence (fotbalist crescut la Academia lui Arsenal Londra) sau capitanul Peter Klescik.

Turul II preliminar al UEFA Champions League propune si un duel romanesc cat se poate de spectaculos, Ludogoret Razgrad, echipa lui Cosmin Moti, urmand sa dea piept cu Milsami Orhei, formatie la care joaca Romeo Surdu si Cristian Bud.

author avatar
Cristi Ionita
242 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger