AcasăSPORTFOTBAL: Steaua se califica in turul III preliminar din UEFA CHAMPIONS LEAGUE

FOTBAL: Steaua se califica in turul III preliminar din UEFA CHAMPIONS LEAGUE

Radoi este in fata primului moment delicat in postura de antrenor

Steaua Bucuresti s-a calificat cu mari emotii, miercuri seara, in turul III preliminar din UEFA Champions League.

Radoi mai are mult de lucru pentru a duce pe Steaua la nivelul dorit

Campioana Romaniei avea un avantaj de doua goluri dupa victorie obtinuta in tur, cu 2-0, si avantajul terenului propriu, dar elevii lui Mirel Radoi au trait periculos returul cu AS Trencin, campioana Slovaciei.

Convinsi ca nu mai au nimic de pierdut, slovacii au inceput in forta confruntarea de la Bucuresti si au anulat rapid avantajul Stelei din tur. Moraes si Bero au facut 2-0 pentru Trencin inca din minutul 20 si Mirel Radoi, antrenorul Stelei, a inceput sa transpire din abundenta, convins fiind ca o eliminare prematura din cupele europene il va costa scump.

Steaua a avut forta necesara de a reveni pe tabela, in startul reprizei secunde, cand Muniru, cu un sut fabulos de la 25 de metri, si Tade, din penalty, au marcat pentru 2-2.

Mai mult, calificarea parea sa fie o simpla formalitate pentru Steaua dupa ce Rundic, de la oaspeti, a fost eliminat in minutul 74.

Insa, cu sapte minute inainte de final, Moraes si-a trecut in cont dubla si a readus speranta in tabara lui Trencin. Momentul decisiv al meciului s-a petrecut in minutul 91, cand Bero a scapat singur cu portarul advers, dar nu a reusit sa-l lobeze pe Cojocaru.

A fost, practic, interventia care a asigurat calificarea Stelei in turul III preliminar din UEFA Champions League, chiar daca Trencin a atacat in prelungiri si cu portarul in careul campioanei Romaniei.

Steaua – Trencin s-a terminat 2-3. Trupa lui Mirel Radoi se califica in turul urmator, cu 4-3, iar saptamana viitoare vine, la Bucuresti, Partizan Belgrad, intr-un meci care se anunta cel putin la fel de dificil pentru campioana Romaniei.

author avatar
Cristi Ionita
331 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger