AcasăSPORTFOTBAL: STEAUA pierde la BRASOV, dupa un meci cu 4 penalty-uri

FOTBAL: STEAUA pierde la BRASOV, dupa un meci cu 4 penalty-uri

Turul Ligii I la fotbal s-a incheiat in aceasta seara cu o victorie uluitoare obtinuta de FC BRASOV, 3-1 in disputa cu STEAUA Bucuresti, liderul autoritar al competitiei.

 

FC Brasov a profitat din plin de debusolarea survenita in tabara Stelei dupa esecul suferit de bucurestenii in Europa League, 1-5 cu VFB Stuttgart.
Dupa ce Batin si Nuno Viveiros l-au incalzit pe Tatarusanu cu doua suturi de la semi-distanta, brasovenii au deschis scorul in minutul 15, cand acelasi Batin a transformat un penalty acordat in urma unui fault comis de Chiriches asupra lui Buga.

Noua minute s-au bucurat brasovenii pentru golul inscris, Raul Rusescu reusind sa egaleze in minutul 24. Atacantul Stelei a transformat si el un penalty acordat in urma unui fault comis de Madeira asupra lui Rusescu.

In startul reprizei secunde, Adrian Szabo, antrenorul gazdelor, a mutat inspirat arucandu-l in lupta pe Georgian Paun si fostul dinamovist a facut 2-1 in minutul 61 cu o reluare din apropiere.

Finalul de meci i-a apartinut centralului Marius Avram care a mai acordat cate un penalty pentru fiecare dintre echipe. Mai intai l-a penalizat pe Cristian Ionescu pentru un fault comis asupra lui Adi Popa, insa Rusescu a trimis peste transversala.

[youtube]QNQSxrXmzAw[/youtube]Apoi, in minutul 85, Gardos l-a busculat pe Batin in careu si Marius Avram a acordat din nou penalty, lovitura de la 11 metri fiind transformat cu siguranta de fostul rapidist Mugurel Buga.

In final, FC Brasov – Steaua s-a incheiat 3-1, rezultat in urma caruia in Liga I se poate vorbi despre o relansare. Steaua ramane cu 41 de puncte si pastreaza un avans de sapte puncte fata de Astra Ploiesti si opt puncte fata de Pandurii Targu Jiu.

In celelalte doua meciuri disputate in Liga I, luni seara, CS Severin si Viitorul Constanta au incheiat la egalitate, 2-2, iar FC Vaslui a trecut, cu 3-0, de Politehnica Iasi.

author avatar
Cristi Ionita
526 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger