AcasăSPORTFOTBAL: Steaua - Dinamo Kiev 0-2. Campioana Romaniei este eliminata din cupele...

FOTBAL: Steaua – Dinamo Kiev 0-2. Campioana Romaniei este eliminata din cupele europene!

Rusescu nu a mai putut sa o salveze pe Steaua ca in alte meciuri

Steaua Bucuresti a pierdut, cu 0-2, meciul cu Dinamo Kiev de pe teren propriu, din ultima etapa a grupelor Europa League, si a ratat calificarea in primavara europeana.

Rusescu nu a mai putut sa o salveze pe Steaua ca in alte meciuri

Steaua avea nevoie de o victorie in confruntarea cu Dinamo Kiev si ca Aalborg sa nu castige in deplasarea de la Rio Ave, dar campioana Romaniei a ratat calificarea pe mana sa, in conditiile in care danezii au pierdut cu acelasi scor, 0-2, in Portugalia.

Steaua a inceput in forta meciul cu Dinamo Kiev si a facut legea in prima repriza, dar Chipciu, Keseru sau Cristi Tanase nu au reusit sa-l invinga pe veteranul Andrei Sovkovski, goalkeeperul ucrainienilor care in curand va implini 40 de ani.

In partea a doua a jocului, Steaua a inceput sa intre intr-o oarecare criza de timp, iar elevii lui Constantin Galca au inceput sa se precipite.

Oaspetii au profitat si au deschis scorul in minutul 71, cand Yarmolenko a transformat in gol un contraatac trei la trei. Nici intrarea lui Rusescu nu a fost de folos, atacantul Stelei trimitand un singur sut pe spatiul portii adverse, direct in bratele lui Sovkovski.

In prelungiri, Dinamo Kiev a facut 2-0, Lens reusind sa inscrie cu un sut de la 25 de metri, dupa ce l-a driblat si pe Arlauskis, iesit in intampinare.

Steaua – Dinamo Kiev s-a incheiat 0-2 si Romania nu va avea echipe in primavara europeana.

author avatar
Cristi Ionita
183 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger