AcasăSPORTFotbal: Steaua - CSM Iasi 3-1. Titlul 24 e tot mai aproape

Fotbal: Steaua – CSM Iasi 3-1. Titlul 24 e tot mai aproape

Steaua Bucuresti a facut inca un pas spre un nou titlu de campioana a Romaniei, dupa ce s-a impus, cu 3-1, in meciul cu CSM Iasi de duminica, din etapa a 25-a a Ligii I la fotbal.

Iesenii au avut un inceput curajos de meci, iar apararea supra-aglomerata a fost dublata de un pressing agresiv ce a dat rapid roade, Claudiu Tudor deschizand scorul in minutul 15, din penalty.

Steaua a intrat greu in meci, Laurentiu Reghecampf fiind obligat sa schimbe inca din prima repriza, Cristi Tanase in locul lui Rapa, pentru a dinamita jocul ofensiv al echipei sale.

Egalarea sa a venit tarziu, in prelungirile primei reprize, si cu multa sansa, Chipciu profitand de o serie de greseli in lant ale defensivei adverse.

In partea a doua, iesenii nu au mai contat in atac astfel ca Steaua a controlat jocul si si-a asigurat victoria gratie golurilor inscrise de Pintilii si Tatu.

Steaua – CSM Iasi s-a incheiat 3-1 si Steaua se duce la 16 puncte de Astra Giurgiu, ocupanta locului al doilea, semn ca Liga I a devenit un monolog marca Laurentiu Reghecampf si elevii sai.

Totusi, pretul victoriei a fost platit scump de Steaua, Rusescu si Pirvulescu fiind transportati de urgenta la spital, dupa ce au cazut victima unor accidentari in prima repriza.

[youtube]sZZwykOhd-4[/youtube]

 

author avatar
Cristi Ionita
780 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger