AcasăSPORTFotbal: Steaua - Chelsea 1-0 Pac, pac, i-au executat! (VIDEO)

Fotbal: Steaua – Chelsea 1-0 Pac, pac, i-au executat! (VIDEO)

Sursa foto: thesun.co.uk

Steaua Bucuresti a obtinut o victorie uriasa in optimile de finala ale Europa League, 1-0 cu Chelsea Londra, campioana en-titre a Europei.

Sursa foto: thesun.co.uk

Elevii lui Laurentiu Reghecampf au reusit sa repete evolutia buna din returul cu Ajax Amsterdam si i-au mancat cu fulgi cu tot pe Lampard si compania, punand excelent in practica tactica trasata de patronul Gigi Becali.

Acesta anticipa ca Chelsea este o echipa greoaie si le-a recomandat jucatorilor sa joace in viteza, iar stelistii au alergat mai mult si au tinut-o pe Chelsea la respect.

Decisiva a fost si eficienta, Steaua reusind sa deschida scorul la primul sut trimis pe spatiul portii adverse.

In minutul 34, Latovlevici a centrat excelent de pe stanga, cu exteriorul, Rusescu a fost trantit in careu de Ryan Bertrand si tot el a transformat, cu siguranta, penaltiul obtinut.

Trezita din letargie, Chelsea a apasat pe acceleratie in finalul primei reprize si a ratat cateva ocazii importante, dar, per ansamblu, londonezii au aratat ca o umbra a echipei care anul trecut reusea sa castige UEFA Champions League.

Soarta calificarii se va decide saptamana viitoare, pe Stamford Bridge, insa pana acum Steaua a aratat ca se poate ridica la nivelul campioanei europene en-titre.

[youtube]eKa0nWaOnHE[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
1.651 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger