AcasăSPORTFOTBAL: Steaua Bucuresti, pas mare spre turul III preliminar din UCL!

FOTBAL: Steaua Bucuresti, pas mare spre turul III preliminar din UCL!

Adi Popa a fost coautor la golul lui Hamroun

Steaua Bucuresti, campioana Romaniei la fotbal, este ca si calificata in turul III preliminar al UEFA Champions League, dupa ce s-a impus, cu 2-0, pe terenul campioanei Slovaciei, Trencin.

Adi Popa a fost coautor la golul lui Hamroun

Cu Gregory Tade aruncat in lupta inca din primul minut, desi abia fusese inregimentat la echipa, Steaua nu a reusit sa se ridice la nivelul asteptarilor in prima repriza, cand slovacii au avut mai mult initiativa.

Vitezistii Jairo, Van Kessel si Ibrahim le-au pus mari probleme greoilor fundasi stelisti, dar nu au reusit sa-si creeze prea multe ocazii de a marca.

Steaua a iesit mai decisa de la cabine, in repriza a doua, si a mutat jocul in jumatatea adversa de teren. Inevitabil a venit si deschiderea de scor, Stanciu reusind sa puncteze in minutul 63, cand a transformat cu precizie o lovitura libera de la 20 de metri, din lateral stanga.

Jugurtha Hamroun, o alta achizite proaspata a Stelei, a facut 2-0 in minutul 70 si a linistit definitiv apele inainte de returul de la Bucuresti, de saptamana viitoare.

Steaua ar putea avea noroc in drumul catre grupele UEFA Champions League, in conditiile in care doua posibile adversare demne de luat in seama au suferit infrangeri surprinzatoare, marti seara.

Ludogoret Razgrad, campioana Bulgariei, a pierdut acasa, 0-1 cu moldovenii de la Milsami Orhei, in timp ce Maccabi Tel Aviv, reprezentanta Israelului, a pierdut in Malta, la Hibernians Paola, scor 1-2.

author avatar
Cristi Ionita
338 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger