AcasăSPORTFOTBAL: STEAUA are grupa rezonabila in EUROPA LEAGUE

FOTBAL: STEAUA are grupa rezonabila in EUROPA LEAGUE

STEAUA Bucuresti si-a aflat astazi adversarii din grupele EUROPA LEAGUE, formatia noastra fiind repartizata in Grupa E, alaturi de VFB Stuttgart, FC Copenhaga si FK Molde.

Este o grupa in care Steaua poate emite pretentii la calificarea in primavara europeana, desi cei trei adversari reprezinta formatii incomode. VFB Stuttgart s-a calificat in grupe dupa ce a eliminat-o pe Dinamo Moscova, formatia antrenata de Dan Petrescu. FC Copenhaga vine din play-off-ul UEFA Champions League, competitie din care a fost eliminata cu mari emotii de la Lille. Molde, o echipa mai putin cunoscuta in competitiile europene, s-a calificat in grupe dupa ce a trecut fara probleme de SC Heerenveen, formatie care s-a distrat cu Rapid in preliminarii.

Pe langa numele adversarilor, Steaua va avea probleme cu talia adversarelor, dar si cu deplasarile lungi. Molde are noua fotbalisti de peste 1,85 metri inaltime fiecare, FC Copenhaga are 13 jucatori de peste 1,85 metri inaltime fiecare, iar VFB Stuttgart are 13 jucatori de peste 1,85 metri inaltime fiecare.

author avatar
Cristi Ionita
381 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger