AcasăSPORTFotbal: Steaua a fost surclasata de Concordia Chiajna

Fotbal: Steaua a fost surclasata de Concordia Chiajna

Cu gandul deja la dubla cu Twente Enschede din 16-imile de finala ale Europa League, Steaua incepe sa le comita in meciurile amicale, trupa lui Ilie Stan fiind surclasata, cu 4-1, de Concordia Chiajna, penultima clasata din Liga I.

Chiar daca a avut pe teren o formula experimentala, Steaua a mizat pe Bourceanu, Iliev, Parvulescu, Tibi Balan, Machado sau Mihai Costea, dar a fost umilita de modesta Concordia Chiajna, formatie care arata mult imbunatatita fata de sezonul de toamna.

Vlad Munteanu a deschis scorul in minutul 12, cu un sut in forta, iar Alex Dos Santos a facut 2-0 in minutul 28, cand a punctat cu o superba lovitura cu capul trimisa in diagonala.

Martinovic a redus din diferenta inainte de pauza, dar Steaua a continuat sa arate ridicol si in partea a doua a meciului.

Viorel Dinu a ratat un penalty in minutul 52, cand sutul sau a fost parat de Stanca, iar Rocha a facut dubla intr-un interval de trei minute, ridicand scorul la 4-1 in minutul 57.

Stelistii s-au intrecut in intrari dure, tanarul Lupu fiind eliminat pentru doua cartonase galbene, iar Stanca si Bourceanu fiind si ei avertizati.

author avatar
Cristi Ionita
188 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger