AcasăSPORTFotbal: Steaua a facut scor contra rusilor de la Kuban Krasnodar

Fotbal: Steaua a facut scor contra rusilor de la Kuban Krasnodar

Dupa umilinta de sambata, 1-4 cu Concordia Chiajna, Steaua si-a luat duminica seara revansa si s-a impus, cu 3-0, in amicalul cu formatia rusa Kuban Krasnodar, echipa antrenata de Dan Petrescu.

Cu o formula noua fata de amicalul cu Chiajna, Steaua a intrat mai greu in meci si rusii au ratat o buna ocazie de a deschide scorul in minutul 13.

Ratarea a fost doar un simplu foc de paie, formatia noastra trecand rapid la conducerea ostilitatilor.

Tatu a deschis scorul in minutul 25, din pasa lui Rusescu, iar Nikolic a facut 2-0 inainte de pauza, intre reusitele celor doi Rusescu ratand alte doua ocazii de a majora diferenta.

Rusescu, ratangiul de serviciu, a irosit si un penalty in minutul 58, cand a trimis peste transversala, dar si-a luat revansa in minutul 66, cand a facut 3-0 dupa o balbaiala in lant a defensivei adverse.

Kuban a avut ocazia sa marcheze golul de onoare in minutul 85, dar rusii si-au trecut in cont contra-performanta de a rata doua penalty-uri la aceeasi faza.

Tatarusanu a aparat in prima faza executia lui Davidov, Martinovic il faulteaza pe atacantul rus, acelasi Davidov isi asuma din nou responsabilitatea sutului, dar trimite mult peste poarta.

In ciuda diferentei de pe tabela, meciul a fost extrem de incins. S-au acordat opt cartonase galbene, iar Tatu si un jucator de la Kuban au fost eliminati pentru imbranceli reciproce.

Ilie Stan a inceput cu Tatarusanu – Dananae, Chiriches, Geraldo, Brandan – Rusescu, Prepelita, Bicfalvi, Cristi Tanase – Tatu, Nikolic. Pe parcurs au mai intrat si Martinovic, Machado, Lupu sau Bourceanu.

author avatar
Cristi Ionita
155 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger