AcasăSPORTFOTBAL: Steaua a avut noroc la tragerea la sorti pentru turul III...

FOTBAL: Steaua a avut noroc la tragerea la sorti pentru turul III preliminar din UCL!

Stelistii se antreneaza intens pentru a ajunge in grupele UCL

Ca si calificata in turul III preliminar al UEFA Champions League, dupa 2-0 in deplasare cu Trencin, Steaua Bucuresti a avut noroc, vineri, la tragerea la sorti pentru faza urmatoare a competitiei.

Stelistii se antreneaza intens pentru a ajunge in grupele UCL

In cazul in care nu se intampla vreo catastrofa in returul cu Trencin de la Bucuresti, Steaua va da piept, in turul III preliminar al UEFA Champions League, cu invingatoarea dintre Partizan Belgrad si Dila Gori.

Se poate spune ca Steaua a avut noroc la tragerea la sorti in conditiile in care fotbalul din Serbia este mult sub nivelul prezentat in urma cu ceva ani, iar Dila Gori este o echipa care abia prinde cheag. In schimb, campioana Romaniei ar fi putut intalni echipe mult mai in forma precum Malmo FF sau Lech Poznan.

In meciul tur, la Belgrad, Partizan s-a impus la limita, 1-0, gratie unui gol marcat de Babovic pe final. In dubla cu Partizan sau Dila Gori, Steaua ar urma sa joace primul meci pe teren propriu, pe 28 sau 29 iulie, returul urmand a avea loc pe 4 sau 5 august.

In schimb, Sahtior Donetk, formatia antrenata de Mircea Lucescu, a avut un ghinion teribil la tragerea la sorti. Vicecampioana Ucrainei va juca impotriva formatiei Fenerbahce Istanbul, echipa ce i-a achizitionat in aceasta vara pe Nani si Robin Van Persie, de la Manchester United.

Programul complet al meciurilor din turul III preliminar al UEFA Champions League arata astfel: Panathinaikos Atena – FC Bruges, Young Boys Berna – AS Monaco, TSKA Moscova – Sparta Praga, Rapid Viena – Ajax Amsterdam, Fenerbahce Istanbul – Sahtior Donetk, FC Basel – FK Sarajevo sau Lech Poznan, Skenderbeu sau Crusaders – Ludogoret Razgrad sau Milsami Orhei, Ventspils sau HJK Helsinki – Maribor sau Astana, Celtic Glasgow sau Stjarnan – Qarabag sau Rudar, Steaua Bucuresti sau Trencin – Partizan Belgrad sau Dila Gori, Midtjylland sau Lincoln Red Imps – Apoel sau Vardar, Hibernians sau Maccabi Tel Aviv – Viktoria Plzen, Dinamo Zagreb sau Fola Esch – Molde sau Pyunik Erevan, The New Saints sau Videoton – BATE Borisov sau Dundalk si FC Salzburg – Malmo FF sau Zalgiris.

author avatar
Cristi Ionita
586 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger