AcasăSPORTFotbal: Sportul schimba liderul din Liga I

Fotbal: Sportul schimba liderul din Liga I

CFR Cluj a devenit noul lider al Ligii I la fotbal, dupa ce Sportul Studentesc a produs bomba primaverii impunandu-se, cu 3-1, pe terenul lui Dinamo, formatie care a dominat competitia in toamna.

Desi victoria dinamovistilor era data ca sigura, mai ales in conditiile in care studentii au renuntat la o multime de jucatori in iarna, „trupa nebuna” din Regie a demonstrat, inca o data, ca poate scoate talente pe banda rulanta.

Marius Niculae a deschis scorul inca din minutul 3, iar partida parea sa fie la discretia „cainilor”, dar studentii au dat o adevarata lectie de fotbal in „Stefan cel Mare”.

Nistor (’16), Ferfelea (’33) si Lazar (’81) au punctat pentru o victorie de zile mari, insa oaspetii puteau sa mai puncteze in alte trei-patru randuri fara probleme.

CFR Cluj a preluat fotoliul de lider in Liga I, ardelenii avand doua puncte avans in fata lui Dinamo, dupa ce s-au impus, cu 2-0, in disputa cu Pandurii Targu Jiu.

Cu trei victorii din trei in sezonul de primavara, Sportul arata ca o formatie care merita si are toate sansele sa evolueze in Liga I si in sezonul viitor.

author avatar
Cristi Ionita
361 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger