AcasăSPORTFotbal și turism. Ce club vinde bilete la aproape 5000 de euro

Fotbal și turism. Ce club vinde bilete la aproape 5000 de euro

Să fie, oare, cele mai scumpe bilete din lume? Tot ce se poate, doar știm că în jurul sportului rege se învârt sume imense. Cu atât mai mult când vine vorba despre campionate puternice, precum Premier League.

Cluburile britanice au ajuns să facă turism în toată regula cu suporterii VIP. Un bilet la meci seamănă mai mult cu o… escapadă turistică. Dar nu orice city-break, ci din acela de lux, pentru cei care își permit. Ultimul pachet pus la dispoziție de cei de la West Ham United fix asta ne arată – costă nici mai mult nici mai puțin de, atenție, 4000 de lire sterline! Undeva spre 4800 de euro.

Pachetul este pentru două persoane și include: un tur cu elicopter privat pe deasupra Londrei și șofer personal până la stadion. Se mai adaugă aici mese festive de lux, degustări de băuturi și multe alte experiențe exclusiviste. Mai mult, fanii se bucură și de o întâlnire cu un oficial al clubului West Ham, care de cele mai multe ori este o legendă.

Nici celelalte cluburi britanice nu neglijează marketingul. De exemplu, pentru a avea contact cu starurile conduse de Pep Guardiola, fanii bogați ai celor de la Manchester City nu se uită la bani. S-a ajuns la un preț record în ceea ce privește prețul plătit pentru acest „moft”: 4200 de lire ca să ai un tratament demn de șeicii patroni ai clubului, scrie Daily Mail.

author avatar
Mihail Ioan
154 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger