AcasăSPORTFOTBAL: SAHTIOR s-a calificat in optimile Ligii Campionilor

FOTBAL: SAHTIOR s-a calificat in optimile Ligii Campionilor

SAHTIOR Donetk, campioana Ucrainei, formatia antrenata de Mircea Lucescu, s-a calificat in optimile de finala ale Ligii Campionilor, dupa ce a facut o demonstratie de forta in deplasarea de la Nordsjaelland si s-a impus cu 5-2, intr-un meci contand pentru etapa a cincea a grupelor.

 

Nordicii au inceput in forta si au condus in doua randuri, dar Sahtior-ul a intors rezultatul fara probleme gratie evolutiei senzationale a gemenilor golului, Willian si Adriano Luiz, care impreuna au marcat toate golurile ucrainenilor.

Gratie acestui rezultat, dar si a esecului inregistrat de Chelsea la Torino, 0-3 cu Juventus, Sahtior este pe punctul de a o elimina din Liga Campionilor pe detinatoarea trofeului.

In Grupa E, Sahtior are 10 puncte, Juventus are 9 puncte, iar Chelsea are 7 puncte. Trupa antrenata de Mircea Lucescu nu mai poate fi depasita decat de Juventus, ucrainenii avand avantajul meciurilor directe in fata londonezilor.

Bayern Munchen si Valencia se califica la brat din Grupa F, dupa ce au incheiat la egalitate, 1-1, meciul direct din etapa a cincea. BATE Borisov merge in Europa League, desi a pierdut, cu 0-2, intalnirea cu Lille de pe teren propriu. Francezii parasesc cupele europene.

Barcelona a castigat Grupa G, dupa 3-0 la Spartak Moscova. Celtic si Benfica se bat pentru locul al doilea, dupa ce portughezii s-au impus pe teren propriu, cu 2-1. Cele doua formatii sunt la egalitate de puncte, 7. Benfica are avantajul meciurilor directe, dar si o deplasare la Barcelona in ultima etapa, in timp ce Celtic joaca acasa cu eliminata Spartak Moscova.

author avatar
Cristi Ionita
343 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger