AcasăSPORTFotbal: Real Madrid a scos-o pe Manchester United din Liga Campionilor

Fotbal: Real Madrid a scos-o pe Manchester United din Liga Campionilor

Real Madrid este una dintre primele formatii calificate in sferturile de finala ale Ligii Campionilor, dupa ce s-a impus, cu 2-1, pe terenul lui Manchester United.

Trupa lui Jose Mourinho era creditata cu sanse mici sa intoarca soarta calificarii, dupa 1-1 pe Santiago Bernabeu, dar o decizie discutabila a centralui Cuneyt Cakir, a facut ca madrilenii sa renasca.

„Diavolii” lui Alex Ferguson a dominat returul de pe Old Trafford, insa Van Persie si ai lui au ratat cat pentru o jumatate de sezon.

Vidic a nimerit bara in minutul 21, iar Welbeck, de dour ori, si Van Persie l-au luat la tinta pe Diego Lopez, din pozitii incredibile.

A fost nevoie de Sergio Ramos sa puna prost piciorul, la o centrare a lui Giggs, pentru ca Manchester United sa deschida scorul in startul reprizei secunde.

Momentul decisiv al partidei s-a vazut in minutul 57. Nani are un atac involuntar, dar brutal asupra lui Arbeloa si centralul il elimina direct pe portughez.

Imediat, Realul intoarce soarta meciului si a calificarii. Modric a egalat, cu un sut superb de la 25 de metri, si Cristiano Ronaldo a marcat golul calificarii, cu o reluare din apropiere.

Desi in inferioritate numerica, Manchester United a atacat in valuari pe final, dar Van Persie, de doua ori, Carrick si Rooney l-au facut mare pe Diego Lopez.

author avatar
Cristi Ionita
321 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger