AcasăSPORTFotbal: Rapid - Steaua 1-1. Violenta maxima la un meci anost (VIDEO)

Fotbal: Rapid – Steaua 1-1. Violenta maxima la un meci anost (VIDEO)

Mult asteptatul duel dintre Rapid si Steaua, din etapa a 26-a a campionatului national de fotbal, s-a transformat intr-un circ ieftin, disputa din Giulesti, de duminica seara, incheindu-se la egalitate, 1-1, si cu fanii gazdelor dandu-si in petec.

Rapidistii au incercat sa anuleze diferenta de valoare printr-un plus inregistrat la capitolul ambitie, iar insistenta lui Grigorie a facut ca giulestenii sa obtina lovitura libera din care Herea a deschis scorul in minutul 9.

[youtube]H2rvN-F_5PM[/youtube]

Steaua nu a cazut, ci a pus stapanire pe joc, dar s-a lovit de un bloc defensiv excelent pus la cale de Marian Rada.

Astfel, oaspetii au avut doar doua ocazii in prima repriza, ambele ratate de Rusescu, golgeterul Stelei nereusind sa puncteze din doua situatii ideale.

Rapid a inceput mai bine si repriza a doua, insa ocaziile au lipsit de la ambele portii.

In minutul 81, Bourceanu egaleaza cu sansa. Sutul sau de la 20 de metri a fost deviat de Abrudan, interventia fundasului rapidist pacalindu-l pe Pecanha.

[youtube]WEW8vaSnI-M[/youtube]

Reusita oaspetilor a provocat infernul pe Giulesti, stadionul fiind aproape 30 de minute teatrul de desfasurare al unor indivizi care nu au treaba cu fotbalul.

Fanii Rapidului au cedat provocarilor venite din partea stelistilor si au inceput sa arunce cu diferite obiecte pe teren.

Chiriches a fost lovit de o bricheta in cap si jucatorii si oficialii celor doua echipe au inceput sa se ia la bataie.

[youtube]iAKG7FO9bug[/youtube]

In stilul sau caracteristic, Mihai Stoica a incercat sa puna si mai mult gaz pe foc, iar Danut Perja, omologul sau de la Rapid, a fost la un pas sa-l linseze pe managerul Stelei.

Dupa minute intregi de parlamentari, jocul s-a reluat, iar Steaua a ratat ocazia meciului la ultima faza. Gabi Iancu a reluat cu capul, mingea a lovit bara, a sarit la Chipciu, iar calcaiul acestuia a fost scos de pe linia portii de fundasii Rapidului.

Rapid – Steaua s-a incheiat 1-1, la capatul unui meci care a fost doar o umbra a derby-urilor de alta data.

Sursa foto: digisport.ro

author avatar
Cristi Ionita
637 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger