AcasăSPORTFOTBAL: Rapid - Otelul 2-3 si giulestenii sunt tot mai aproape de...

FOTBAL: Rapid – Otelul 2-3 si giulestenii sunt tot mai aproape de retrogradare

Otelul Galati a obtinut prima victorie a oaspetilor din etapa a 19-a a Ligii I la fotbal, fosta campioana a Romaniei impunandu-se, cu 3-2, pe terenul lui Rapid Bucuresti.

Derby-ul suferinzilor a inceput in nota de dominare a giulestenilor, Herea reusind sa deschida scorul in minutul 29, dupa ce Roman a trimis pe langa, singur cu poarta goala in fata, in minutul 24.

Oaspetii au restabilit aproape imediat egalitatea. Pena punctand cu o superba lovitura cu capul din apropiere, dupa o centrare excelenta a lui Iorga.
Otelul a intrat in avantaj la pauza, 2-1, Pena reusind dubla in minutul 40, dupa ce Albut a respins in prima faza reluarea lui Bajenaru.

Giulestenii au egalat imediat dupa pauza, Ionita transformand in gol, in minutul 54, o excelenta actiune purtata de Roman pe partea dreapta a atacului rapidist.

Imediat dupa gol, Wallace a fost eliminat direct de la Rapid si finalul intalnirii s-a disputat intr-o singura directie, otelarii cautand cu disperare golul victoriei in superioritate numerica.

Pena a reusit hattrick-ul in minutul 63 si Otelul obtine o victorie meritata, cu 3-2, pe terenul Rapidului, rezultat care afunda tot mai mult trupa antrenata de Marian Rada in zona nisipurilor miscatoare din Liga I la fotbal.

author avatar
Cristi Ionita
154 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger