AcasăSPORTFOTBAL: Petrolul s-a impiedicat la Medias

FOTBAL: Petrolul s-a impiedicat la Medias

Gaz Metan Medias s-a impus, cu 2-0, impotriva formatiei Petrolul Ploiesti, in primul meci din ultima etapa a turului Ligii I la fotbal.

 

Desi ploiestenii aveau nevoie de o victorie pentru a ramane in lupta pentru podium, vedetele lui Cosmin Contra nu au reusit sa se adapteze la conditiile de joc, astfel ca mediesenii au fost vioara intai a intalnirii.

Cu Astafei, Eric si Bawab in formula de start, Gaz Metan si-a impus rapid jocul si Astafei a deschis scorul in minutul 20, mijlocasul gazdelor punctand cu o reluare din apropiere.

In minutul 59, Bawab i-a pacalit usor pe Galamaz si Mustivar, dar nu a reusit sa-l invinga pe Bornescu. Doar 10 minute mai tarziu, Nicandro a fost faultat in careu de Galamaz, iar Bawab a transformat cu siguranta penaltiul acordat.

 

Gaz Metan: Plesca – Trtovac, Muth, Markovic (Frasinescu ’39), Buzean – Nicandro, Tahar – Astafei, Eric (Zaharia ’79), Llullaku (C.Petre ’64) – Bawab.

Petrolul: Bornescu – Avogadri, Manasse, Galamaz, Guilherme – Cristea (Marinescu ’46), Mustivar (Tony ’75), Cristescu – Oprita (Morar ’60), Bokila, Grozav.

 

 

author avatar
Cristi Ionita
203 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger