AcasăSPORTFOTBAL: Petrolul - CFR Cluj 1-0. Ploiestenii castiga Cupa Romaniei dupa 18...

FOTBAL: Petrolul – CFR Cluj 1-0. Ploiestenii castiga Cupa Romaniei dupa 18 ani (VIDEO)

La 18 ani dupa ce au batut pe Rapid, la penalty-uri, intr-o finala de Cupa Romaniei de povestit nepotilor, Petrolul Ploiesti a reusit, sambata seara, sa-si adjudece din nou trofeul, dupa 1-0 cu o alta echipa feroviara, CFR Cluj.

Sustinuti de aproape 30.000 de ploiesteni fanatici, petrolistii au dat lovitura inca din minutul 9, cand Bokila a profitat de marcajul larg al lui Cadu, l-a facut pe acesta din preluare si l-a executat pe Felguiras cu un sut plasat.

CFR-istii au incercat sa puna presiune la poarta adversa, insa tot Petrolul a ratat o ocazie uriasa, Mojica sutand putin pe langa poarta adversa in minutul 30.

Prima actiune mai periculoasa a clujenilor a venit abia in minutul 34, cand Diogo Valente l-a luat la tinta pe Hamutovski dintr-o situatie ideala.

Finalul de repriza a apartinut tot ploiestenilor. Manasse si Boudjemaa au nimerit pe rand bara, intr-un interval de numai patru minute.

Petrolul a facut pasul in spate in repriza a doua, iar dominarea CFR-ului a fost tot mai evidenta. Hamutovski s-a opus cu emotii la reluarea cu capul a lui Diogo Valente, iar Alcenat l-a blocat in extremis pe Manasse.

La cealalta poarta, Hamza a prins un sut fabulos de la 30 de metri si Felgueiras a scos incredibil de langa bara.

La ultima actiune a meciului, CFR-istii au reusit sa puncteze, dar golul a fost anulat, pe motiv de offside, astfel ca Petrolul s-a impus, cu 1-0, si a castigat Cupa Romaniei.

sursa foto: digisport.ro

[youtube]FrvWjuQGeWU[/youtube]

[youtube]u_sui2txKnA[/youtube]

[youtube]j6diddSiuJc[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
400 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger