AcasăSPORTFOTBAL: Partizan - Steaua 4-2. Campioana Romaniei, eliminata prematur din UCL!

FOTBAL: Partizan – Steaua 4-2. Campioana Romaniei, eliminata prematur din UCL!

Chipciu a adus calificarea Stelei

Steaua Bucuresti, campioana Romaniei la fotbal, a fost eliminata din preliminariile UEFA Champions League, dupa ce a pierdut, cu 2-4, meciul cu Partizan Belgrad din deplasare, din mansa a doua a turului III preliminar al UEFA Champions League.

Chipciu a fost unul dintre cei mai slabi jucatori de la Steaua

Dupa 1-1 pe teren propriu, Steaua era obligata sa-si ridice nivelul jocului in deplasarea de la Belgrad, iar elevii lui Mirel Radoi au reusit sa domine returul cu Partizan pana spre minutul 60.

Babovic a deschis scorul in minutul 8, pentru Partizan, dar Steaua a avut puterea necesara pentru a intoarce rezultatul. Muniru si Hamroun au facut 2-1 pentru campioana Romaniei, iar Steaua putea sa-si mareasca avantajul pana la pauza, daca elevii lui Mirel Radoi nu se precipitau in fata portii adverse.

Soarta meciului si a calificarii s-a jucat in minutul 50. Papp a pierdut aiurea o minge la centrul terenului, Varela a fost obligat sa faca fault in postura de ultim aparator, iar Steaua a fost penalizata cu lovitura de pedeapsa si eliminarea lui Varela.

Desi Bojinov a ratat penaltiul respectiv, sutand in bara, Steaua a fost victima sigura in inferioritate numerica. Jevtovi/c, Zivkovic si Trujic au marcat gol dupa gol, reusind sa duca scorul la un neverosimil 4-2.

Steaua paraseste prematur UEFA Champions League, platind tribut unei tactici falimentare. Campioana Romaniei va evolua in play-off-ul Europa League, o compensatie minora pentru visele de preamarire ale lui Gigi Becali si Mirel Radoi.

author avatar
Cristi Ionita
275 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger