AcasăSPORTFotbal: Oprita, eroul zilei in Rusia (VIDEO)

Fotbal: Oprita, eroul zilei in Rusia (VIDEO)

Daniel Oprita a fost cel mai bun jucator de pe teren in meciul pe care Mordovia Saransk, echipa antrenata de Dorinel Munteanu, l-a castigat, cu 2-0, pe terenul formatiei Samara, in etapa a 22-a a campionatului de fotbal al Rusiei.

Aruncat in lupta de Dorinel Munteanu inca din primul minut, in extrema dreapta a atacului, Oprita a facut diferenta gratie plusului de experienta.

Fotbalistul roman a deschis scorul in minutul 28 si a creat golul inscris de Mukhametshin in ultimul minut al primei reprize.

Foarte multumit de evolutia elevului sau, Oprita i-a lasat locul lui Osipov in minutul 77.

Centrul defensivei oaspetilor a fost asigurat de Akaki Khubutia, fost la Gaz Metan Medias, si Milan Perendija, fost la Otelul Galati, in timp ce Vladimir Bozovici a lipsit.

In ciuda victoriei obtinute, Mordovia Saransk ramane pe locul 15, penultimul, dar gruparea antrenata de Dorinel Munteanu se apropie, tot mai mult, de salvarea de la retrogradare.

Etapa a 22-a din Rusia a fost una de bun augur pentru romani, Dinamo Moscova, formatia antrenata de Dan Petrescu, impunandu-se, cu 1-0, impotriva FK Rostov.

[youtube]Too-fCO3PAI[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
349 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger