AcasăSPORTFOTBAL: MUTU negociaza cu “taurii”

FOTBAL: MUTU negociaza cu “taurii”

Ramas fara echipa, dupa retrogradarea Cesenei, Adrian Mutu are sanse sa evolueze si in sezonul viitor in Serie A, echipele FC Torino si Genoa Calcio aflandu-se pe urmele sale.

Favorita sa-si asigure semnatura internationalului roman este FC Torino, formatie care si-a asigurat, duminica seara, promovarea in Serie A, dupa ce a trecut, cu 2-0, de Modena, pe teren propriu.

Antrenorul Giampiero Ventura i-a inmanat o lista cu jucatori finantatorului Urbano Cairo, iar Mutu este prioritate, mai ales ca este un fotbalist experimentat si care poate veni liber de contract.

Mutu ar putea deveni coleg cu tanarul Sergiu Suciu la Torino. Desi a evoluat doar 104 minute in actualul sezon, mijlocasul de 22 de ani a marcat un gol pentru “tauri”. Genoa Calcio si-a manifestat si ea dorinta de a-l inregimenta pe Mutu, insa mutarea este conditionata de o posibila plecare a argentinianului Rodrigo Palacio, unul dintre cei mai bine cotati fotbalisti din lotul pe care il are la dispozitie antrenorul Luigi De Canio.

author avatar
Cristi Ionita
190 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger