AcasăSPORTFotbal: Manchester United, pas decisiv spre titlu (VIDEO)

Fotbal: Manchester United, pas decisiv spre titlu (VIDEO)

Manchester United este tot mai aproape de un nou titlu de campioana a Angliei, dupa victoria norocoasa obtinuta, cu 1-0, pe terenul lui Sunderland, in etapa a 30-a a campionatului englez de fotbal.

Trupa lui Sir Alex Ferguson a controlat jocul, dar nu si-a creat foarte multe ocazii de a marca. De altfel, norocul avea sa faca, in cele din urma, diferenta, fundasul gazdelor, Titus Bramble, deviind neinspirat, in propria poarta, o centrare a lui Van Persie.

In urma acestui succes, Manchester United a ajuns la 77 de puncte, in 30 de etape.

Vicecampioana en-titre a Angliei are cu 15 puncte mai mult decat principala urmaritoare, Manchester City, care s-a impus, tot sambata, cu 4-0, impotriva lui Newcastle United.

Si cum deci in joc mai sunt puse doar 24 de puncte, United mai are nevoie de trei victorii pentru a deveni campioana matematic.

In lupta pentru ultima treapta a podiumului Tottenham Hotspur are un usor avantaj, dupa ce s-a impus, cu 2-1, la Swansea. Eroul oaspetilor a fost din nou galezul Gareth Bale, care si-a trecut in cont un gol si o pasa decisiva.

Totusi, Tottenham are un meci in plus jucat si ar putea fi depasita de Chelsea, care a pierdut la Southampton, 1-2, dar si de Arsenal, care vine tare din urma, dupa 4-1 cu Reading.

In celelalte meciuri disputate sambata s-au inregistrat urmatoarele rezultate: West Ham United – West Bromwich Albion 3-1 si Wigan Athletic – Norwich City 1-0.

[youtube]Wn2SVVvCy1o[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
78 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger