AcasăSPORTFOTBAL: Liga Campionilor continua fara Liverpool, Benfica sau Zenit

FOTBAL: Liga Campionilor continua fara Liverpool, Benfica sau Zenit

Marti seara s-au disputat opt meciuri din ultima etapa a grupelor UEFA Champions League.

De departe cea mai mare surpriza s-a inregistrat la Liverpool, unde gazdele au obtinut doar un 1-1 in disputa cu FC Basel si au ratat calificarea in optimile de finala.

Elvetienii merg mai departe alaturi de Real Madrid, care a trecut, cu 4-0, de campioana Bulgariei, Ludogoret Razgrad.

Nici Zenit St. Petersburg, o alta echipa cu pretentii, nu a reusit sa obtina biletele pentru optimi. Rusii aveau nevoie de victorie in deplasarea de la Monaco, dar au pierdut, cu 0-2.

Monegascii ajung in optimi alaturi de Bayer Leverkusen, formatie care a obtinut un 0-0 in deplasarea de la Lisabona, contra Benficai.

Juventus Torino si Atletico Madrid au cazut la pace si au incheiat la egalitate, 0-0, meciul direct din ultima etapa.

Egalul le-a asigurat calificarea in dauna lui Olympiakos Pireu, desi grecii s-au impus, cu 4-2, in confruntarea cu Malmo FF.

Arsenal si Borussia Dortmund merg la brat in optimi, desi nemtii au obtinut doar un 1-1 acasa cu Anderlecht Bruxelles.

Londonezii s-au impus, cu 4-1, la Istanbul, impotriva lui Galatasaray, desi turcii au sutat de 31 de ori spre poarta adversa.

Atletico Madrid, Juventus Torino, Real Madrid, FC Basel, AS Monaco, Bayer Leverkusen, Borussia Dortmund, Arsenal Londra, Bayern Munchen, Paris Saint Germain, FC Barcelona, Chelsea Londra, FC Porto si Sahtior Donetk sunt cele 14 echipe calificate deja in optimile de finala ale UEFA Champions League.

Ultimele doua locuri sunt disputate de AS Roma, Manchester City si TSKA Moscova, pe de o parte, si de Sporting Lisabona si Schalke 04, de cealalta parte.

Olympiakos Pireu, FC Liverpool, Zenit St. Petersburg si Anderlecht Bruxelles merg in Europa League, celelalte patru formatii urmand a fi stabilite dupa meciurile de miercuri seara.

Malmo FF, Ludogoret Razgrad, Benfica Lisabona si Galatasaray Istanbul au parasit cupele europene.

author avatar
Cristi Ionita
315 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger