AcasăSPORTFOTBAL: FC VASLUI merge in preliminariile UEFA CHAMPIONS LEAGUE

FOTBAL: FC VASLUI merge in preliminariile UEFA CHAMPIONS LEAGUE

FC VASLUI si-a asigurat, duminica seara, calificarea in preliminariile UEFA CHAMPIONS LEAGUE, dupa ce a trecut, cu 1-0, de Universitatea Cluj.

Singurul gol al meciului a fost marcat de Vasile Buhaescu in repriza a doua.

FC Vaslui va intra in competitie in turul al treilea preliminar, la fel ca CFR Cluj, campioana din Liga I, ambele echipe avand de parcurs doua tururi pana la calificarea in grupe.

Vasluienii vor avea o misiune mai dificila, fiind repartizati in turneul non-campioanelor, unde ar putea da piept cu adversari precum Fenerbahce sau Dinamo Kiev (in turul III preliminar) si Malaga, Udinese sau Lille (in play-off).

CFR Cluj va fi cap de serie in turul trei preliminar si are mari sanse sa fie cap de serie si in play-off, astfel ca ardelenii ar putea da piept cu Skenderbeu sau The New Saints, mai intai, iar apoi cu Molde sau Zilina.

Steaua Bucuresti va evolua in Europa League, urmand sa intre in competitie in turul al treilea preliminar.

Cea mai castigata iese formatia care isi asigura Cupa Romaniei, respectiv Dinamo sau Rapid. Aceasta se califica direct in play-off-ul Europa League si are de parcurs un singur tur pana la grupe.

Invinsa din finala Cupei Romaniei intra in competitie in turul II preliminar, fiind prima echipa din Romania care va intra, in sezonul 2012-2013, in focurile cupelor europene.

author avatar
Cristi Ionita
648 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger