AcasăSPORTFOTBAL: FC VASLUI a batut pe RAPID si ramane in lupta pentru...

FOTBAL: FC VASLUI a batut pe RAPID si ramane in lupta pentru podium

Meciul dintre FC VASLUI si RAPID, unul dintre cele mai asteptate ale etapei a 18-a a Ligii I la fotbal, s-a incheiat cu victoria gazdelor, scor 1-0.

Moldovenii au profitat de forma extrem de slaba a giulestenilor si au obtinut o victorie extrem de importanta in lupta pentru podium, dupa un meci pe care l-au dominat aproape in totalitate.

Dacian Varga si Lucian Sanmartean l-au intins serios pe Albut, cu cateva reluari din apropiere, insa golul a venit abia in minutul 29, cand Jumisse a punctat dupa un balon respins anapoda de portarul giulestenilor.

Gazdele isi puteau mari avantajul inainte de pauza, dar reluarea cu capul a lui Marius Niculae a lovit bara si Caue, dintr-o pozitie ideala, a trimis alaturi.

In partea a doua, vasluienii au facut pasul in spate si au lovit pe contraatac. Raul Costin l-a intins si el serios pe Albut in minutul 74, iar Varela a inaltat zmeul, in minutul 86, dintr-o pozitie ideala.

S-a incheiat FC Vaslui – Rapid 1-0 si, daca moldovenii urca, cel putin pentru moment, pe locul al treilea al Ligii I, giulestenii se afunda tot mai mult in zona nisipurilor miscatoare.

FC Vaslui a inceput cu Cerniauskas – Milanov, Celeban, Varela, Salageanu – Antal, Jumisse, Caue, Varga – Sanmartean – Marius Niculae, pe parcurs intrand si Raul Costin, Cordos si Nicusor Stanciu.

Rapid a inceput cu Albut – Rui Duarte, Abrudan, Oros, Bozovic – Nicolae Grigore, Pavlovic – Grigorie, Teixeira, Herea – Pancu, pe parcurs intrand si Goga, Codrea si Roman.

Intr-un alt meci disputat astazi, in etapa a 18-a a Ligii la fotbal, Petrolul s-a impus, cu 2-0, pe terenul formatiei Ceahlaul Piatra Neamt, gratie golurilor marcate de Bokila si Hoban.

author avatar
Cristi Ionita
247 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger