AcasăSPORTFOTBAL: Dinamo Moscova - Astra 2-1. Vezi integral ultimul meci jucat de...

FOTBAL: Dinamo Moscova – Astra 2-1. Vezi integral ultimul meci jucat de giurgiuveni inainte de debutul in Europa League! (VIDEO)

Astra Giurgiu este prima reprezentanta a Romaniei care va evolua in cupele europene, sezonul 2013-2014, giurgiuvenii urmand a da piept joi, 4 iulie, cu NK Domzale, in deplasare, in prima mansa din primul tur preliminar al Europa League.

Cu mai putin de o saptamana inainte de prima confruntare cu formatia slovena, Astra a sustinut, sambata, un amical cat se poate de tare in compania gruparii ruse Dinamo Moscova, formatie antrenata de Dan Petrescu.

Plusul de experienta si-a spus cuvantul si Dinamo Moscova, cu fostul „astral” George Florescu printre titulari, s-a impus, cu 2-1. Rusii au avut 2-0, gratie golurilor marcate de Voronin, din penalty, si Fernandez. Golul Astrei a fost inscris de Budescu, in ultimul minut al partidei.

Daniel Isaila, antrenorul Astrei, a folosit urmatoarea formula de start: Lung – Matel, Ben Youssef, Muresan, Junior Morais – Enache, Takayuki Seto, William de Amorim, Barboianu – Ivanovski, Budescu. Pe parcurs intrand si Yahaya, Bukari, Laban, Giurgiu sau Fatai. Foarte probabil, 11-le folosit impotriva lui Dinamo Moscova va fi cel cu care Astra va aborda si meciul cu NK Domzale, de joi, din deplasare.

sursa foto: activsport.ro

[youtube]wM5pk8XyE5o[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
280 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger