AcasăSPORTFOTBAL: DINAMO a castigat SUPERCUPA ROMANIEI

FOTBAL: DINAMO a castigat SUPERCUPA ROMANIEI

DINAMO BUCURESTI a castigat SUPERCUPA ROMANIEI, dupa ce s-a impus, cu 6-4, dupa executarea loviturilor de departajare, impotriva lui CFR Cluj.

Disputa dintre Dinamo si CFR Cluj, prima oficiala din Romania, din sezonul 2012-2013, a fost una extrem de spectaculoasa si echilibrata.

Cotata cu sansa a doua, Dinamo a inceput mai bine si Alexe a avut prima ocazie a partidei, sutul sau de la 25 de metri fiind retinut cu mari emotii de Stancioiu.

De nicaieri, CFR a reusit sa deschida scorul inainte de pauza, Diogo Valente punctand cu un sut fabulos din afara careului mare.

Tanarul Tucudean, unul dintre cei mai buni jucatori de pe teren, a egalat in minutul 63, iar CFR Cluj a ramas in 10 in minutul 66, Cadu fiind eliminat pentru doua cartonase galbene.

Acelasi Tucudean a facut 2-1 pentru Dinamo in prelungiri, in minutul 100, insa ardeleneii au demonstrat ca sunt „greu de ucis” si au egalat dupa numai 30 de secunde, prin golgeterul Kapetanos.

Cum Dinamo nu a reusit sa profite de superioritatea numerica, cele doua echipe au ajuns la loviturile de departajare, capitol la care trupa lui Dario Bonetti a fost mai eficienta.

Sougou (sut in transversala) si Hora (sut mult peste) au ingropat campioana Romaniei, Dinamo impunandu-se cu 4-2 la penaltiuri, desi Tucudean l-a luat si el la tinta pe Stancioiu.

Au marcat, de la punctul cu var, Alexe, Cosmin Matei, Catalin Munteanu si Dragos Grigore, pentru Dinamo, respectiv Kapetanos si Gabi Muresan, pentru CFR Cluj.

Dinamo a castigat, astfel, al doilea trofeu in doua luni, dupa ce in mai isi adjudecase si Cupa Romaniei, 1-0 cu Rapid.

author avatar
Cristi Ionita
291 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger