AcasăSPORTFotbal: Concordia rapune inca o forta

Fotbal: Concordia rapune inca o forta

Concordia Chiajna a obtinut a doua victorie de senzatie din aceasta primavara, 1-0 cu Rapid, dupa ce in etapa a 18-a se impusese cu acelasi rezultat in fata campioanei Otelul Galati.

Desi cotati de departe cu sansa a doua, elevii lui Laurentiu Reghecampf s-au blocat excelent in aparare si au controlat jocul, creandu-si cateva ocazii importante la poarta lui Dani Coman.

Disputa a fost una extrem de incinsa, centralul Radu Petrescu acordand numeroase cartonase galbene, dar si doua cartonase rosii, Rui Duarte si Muzac fiind eliminati.

In ultimul minut al meciului, cand nimeni nu mai credea, Adrian Popa a luat o actiune pe cont propriu, a facut o cursa formidabila de la un careu la celalalt si l-a executat pe Dani Coman cu un sut plasat.

In urma acestui rezultat, dar si gratie jocului prestat, Concordia Chiajna isi sporeste sansele de a se mentine pe prima scena a fotbalului romanesc, cu conditia ca trupa lui Reghecampf sa nu mai aiba scapari ca la Vaslui.

De partea cealalta, Rapid a avut o evolutie modesta, elevii lui Razvan Lucescu iritandu-si la culme fanii. Sustinatorii giulesteni au scandat deseori numele lui Marius Sumudica, iar pe final, dupa golul marcat de Adrian Popa, i-au cerut demisia actualului antrenor.

Mai mult, Dani Coman s-a contrat din nou cu o parte a galeriei, iar in Giulesti se prefigureaza o perioada extrem de dificila.

author avatar
Cristi Ionita
121 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger