AcasăSPORTFotbal: Chelsea - Steaua 3-1 Si visul frumos s-a terminat (VIDEO)

Fotbal: Chelsea – Steaua 3-1 Si visul frumos s-a terminat (VIDEO)

Steaua Bucuresti a fost eliminata din Europa League, dupa ce a pierdut, cu 1-3, meciul cu Chelsea din deplasare, din mansa a doua a optimilor de finala.

Desi avea un avantaj de un gol dupa meciul tur, Steaua a mers la Londra sa joace fotbal, iar Rusescu a ratat prima ocazie importanta a meciului, cand a scapat singur cu Cech si nu a reusit sa-l bata pe goalkeeperul lui Chelsea.

Defensiva Stelei a dat primul rateu in minutul 34, cand Mata a deschis scorul, dupa o combinatie de efect cu Ramires.

Sperantele au crescut in tabara noastra in minutul 45, cand Chiriches a restabilit egalitate cu un sut din cativa metri.

Totusi, Chelsea si-a amintit, in repriza a doua, ca inca este campioana europeana en-titre si a calcat pe acceleratie, creand tot mai multa panica in careul nostru.

Terry a facut 2-1 in minutul 58, punctand cu o superba lovitura cu capul, dupa o centrare a lui Oscar.

Fernando Torres a inscris golul calificarii in minutul 71, dupa o actiune prelungita de atac a gazdelor. Mata a fentat doi adversari, a centrat in diagonala, Hazard a deviat elegant si Torres a inscris cu un sut din unghi.

Atacantul iberic putea sa-si treaca in cont o dubla, dar a irosit un penalty in minutul 87, cand a sutat violent in transversala.

Chelsea – Steaua s-a terminat 3-1 si englezii merg in sferturi, dar formatia noastra a demonstrat ca se poate duela cu orice adversar de calibru din Europa.

author avatar
Cristi Ionita
1.142 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger