AcasăSPORTFotbal: CFR Cluj a facut egal, din doua penaltiuri, cu Zilina

Fotbal: CFR Cluj a facut egal, din doua penaltiuri, cu Zilina

CFR Cluj a incheiat la egalitate, 2-2, meciul amical disputat impotriva formatiei MSK Zilina, ardelenii asigurandu-si, la loviturile de departajare, victoria care le-a adus trofeul Anatolian Cup.

Dupa un inceput echilibrat de joc, slovacii au deschis scorul, Barcik punctand in minutul 21.

Hora a restabilit egalitatea in minutul 40, mijlocasul transformand un penalty acordat in urma unui fault comis de Piacek.

Jorge Costa, antrenorul CFR-ului, l-a aruncat in lupta si pe Kapetanos, dupa pauza, dar cei care au marcat au fost tot slovacii, Ceesay facand 2-1 pentru Zilina in minutul 67 dintr-un penalty obtinut dupa un fault comis de Piccolo.

Cadu a egalat in minutul 81, transformand si el, din doua incercari, o lovitura de pedeapsa.

Cum in ultimele minute nu s-a mai marcat, cele doua echipe au trecut la executarea de lovituri de departajarea pentru a se stabili castigatoarea Anatolian Cup.

Sougou, Bastos, Piccolo si Kapetanos au transformat cele patru penaltiuri executate de CFR-isti, in timp ce slovacii au marcat un singur gol, din trei incercari, astfel ca ardelenii s-au impus cu 4-1 si si-au adjudecat trofeul.

Jorge Costa a inceput cu Minca – Panin, Maftei, Nuno Diogo, Nicoara – Peralta, Sare – Hora, De Zerbi, Ronny – Weldon. Pe parcurs au mai intrat Stancioiu, Godemeche, Kapetanos, Gabi Muresan, Cadu, Piccolo, Lionn, Camora, Bastos, Rui Pedro si Sougou.

author avatar
Cristi Ionita
87 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger