AcasăSPORTFotbal: CFR Cluj a castigat clar amicalul cu Kosice

Fotbal: CFR Cluj a castigat clar amicalul cu Kosice

CFR Cluj pare ca este gata pentru returul din Liga I, ardelenii facand o adevarata demonstratie de forta in amicalul castigat, cu 3-1, impotriva formatiei MFK Kosice.

Trupa lui Jorge Costa a dominat clar meciul si a ratat cateva ocazii importante in prima repriza, mai ales prin Bastos, Kapetanos si Sougou.

Scorul a fost deschis, insa, de capitanul Cadu, cel care a transformat, in minutul 50, un penalty obtinut tot de el. Inainte de primul gol al ardelenilor, Rui Pedro fusese si el aproape de gol, dar voleul sau s-a dus in transversala.

Gabi Muresan a facut 2-0 in minutul 63, punctand cu un sut superb de la 20 de metri.

Sougou a facut 3-0 in minutul 82, dupa o faza in care portarul lui Kosice a respins in fata o centrare a lui Hora.

Matic a marcat golul de onoare al slovacilor transformand o lovitura libera de la 20 de metri in ultimul minut al partidei.

Jorge Costa a inceput cu Beto – Lionn, Cadu, Piccolo, Nicoara – Godemeche, Muresan – Sougou, Bastos, Rui Pedro – Kapetanos. Pe parcurs au mai intrat jucatori precum Maftei, Hora sau Weldon.

Intr-un alt meci amical disputat astazi, Poli Timisoara a fost invinsa, cu 2-0, de TSKA Moscova. Pentru rusi a reusit o dubla mijlocasul Alan Dzagoev.

author avatar
Cristi Ionita
223 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger