AcasăSPORTFotbal: Biletele pentru Dinamo - Gaz Metan Medias (UPDATE)

Fotbal: Biletele pentru Dinamo – Gaz Metan Medias (UPDATE)

Conducerea clubului Dinamo a anuntat, pe site-ul oficial al echipei, pretul biletelor pentru meciul Dinamo – Gaz Metan Medias din etapa a 19-a a Ligii I la fotbal.

UPDATE – Intr-o senzationala rasturnare de situatie, Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a anuntat ca partida Dinamo – Gaz Metan Medias nu se poate disputa pe National Arena. Presedintele LPF a afirmat, la GSP TV, ca oficialii clubului Dinamo trebuiau sa instiinteze, cu cel putin sapte zile inainte de meci, LPF cu privire la stadionul pe care vor sa dispute acest meci. Dragomir a precizat ca meciul se mai poate disputa pe National Arena doar in cazul in care cele doua cluburi se inteleg, dar ca in aceasta situatie „se va incalca flagrant regulamentul”. Dragomir chiar a amenintat ca cei care isi dau acceptul ca meciul sa se joaca pe National Arena vor fi demisi.

Tichetele costa intre 5 si 75 de lei si vor fi puse in vanzare incepand de maine, de la ora 10.00, la casele de bilete ale Stadionului Dinamo.

Partida se va disputa sambata, 3 martie, de la ora 20.20, pe National Arena.

Conducerea clubului Dinamo a inchiriat 20.000 de locuri, dar capacitatea disponibila poate fi marita daca va exista cerere.

Biletele se vand la casele Stadionului Dinamo de marti pana vineri, inclusiv, intre orele 10.00 si 18.00, iar sambata, in ziua meciului, la casele National Arena, intre orele 10.00 si 18.00.

Abonatii trebuie sa se prezinte la casele Stadionului Dinamo pentru a primi tichete gratuite de acces.

Femeile vor avea intrarea gratuita la Tribuna a II-a si la Peluza I Nord, dar doar in baza unor bilete cu valorea 0.

author avatar
Cristi Ionita
1.270 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger