AcasăSPORT FOTBAL: Astra a batut in Giulesti si joaca semifinala de...

FOTBAL: Astra a batut in Giulesti si joaca semifinala de Cupa Romaniei

Cel de-al patrulea si ultimul sfert de finala al Cupei Romaniei la fotbal s-a incheiat cu o semi-surpriza, Astra Giurgiu impunandu-se, cu 3-2, dupa prelungiri, in Giulesti, impotriva Rapidului.

Giurgiuvenii au inceput in forta partida din Giulesti si Budescu a deschis scorul inca din primele minute, dupa ce a punctat cu un sut plasat, de la 20 de metri.

Rapid a incercat sa reintre rapid in loc, dar Pancu a gresit de doua ori tinta si Silviu Lung junior a scos in extremis lovitura cu capul a lui Grigorie din minutul 39.

Repriza a doua a inceput ca si primul act, cu Astra la timona, si Fatai a facut 2-0 pentru oaspeti in minutul 49, cu o reluare din apropiere, dupa un atac colectiv al „astralilor”.

Cu ultimele resurse, Rapid a reusit sa egaleze si sa duca jocul in prelungiri. Oros a redus din diferenta in minutul 65, fructificand o centrare a lui Roman, iar Barboianu a egalat in minutul 75, cand fundasul Astrei a marcat in propria poarta.

Totusi, mai bine pregatita fizic, Astra a controlat jocul si in prelungiri, iar Andrei Muresan a inchis jocul in minutul 111, cand a marcat golul calificarii pentru Astra cu o reluare cu capul din 4 metri.

Astra este a patra si ultima echipa calificata in semifinalele Cupei Romaniei la fotbal. Giurgiuvenii vor da piept, in penultimul act al competitiei, cu CFR Cluj, turul urmand sa se dispute in decembrie, la Cluj, iar returul in aprilie, la Giurgiu. In cealalta semifinala, Petrolul da piept cu Otelul.

author avatar
Cristi Ionita
244 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger