AcasăSPORTFOTBAL: ASA Tg. Mures a castigat Supercupa Romaniei

FOTBAL: ASA Tg. Mures a castigat Supercupa Romaniei

Fotbalistii de la ASA au castigat clar duelul contra campioanei

Primul meci oficial din fotbalul romanesc, sezonul 2015-2016, a fost castigat de ASA Tg. Mures, vicecampioana en-titre impunandu-se, cu 1-0, in Supercupa disputata impotriva campioanei Steaua Bucuresti.

Fotbalistii de la ASA au castigat clar duelul contra campioanei

Cele mai in forma echipe din fotbalul romanesc, Steaua Bucuresti si ASA Targu Mures, s-au intalnit, miercuri seara, in Supercupa Romaniei, intr-un meci de zile mari disputat la Constanta, in fata a 14.000 de spectatori.

Aflata in pericol de desfiintare dupa ce procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au blocat conturile clubului, ASA Targu Mures era creditata cu sansa minime in fata Stelei. Totusi, Dan Petrescu si-a motivat excelent elevii, iar vicecampioana Romaniei a controlat meciul de o maniera categorica.

Cei de la ASA s-au inchis bine si au reusit sa dea lovitura in minutul 63, cand Axente a impins balonul in plasa din cativa metri. Steaua a parut o echipa debusolata, in cautarea stralucirii de mult apuse.

Trupa lui Mirel Radoi s-a apropiat rar de foarte adversa si a pus presiune pe Stancioiu doar in urma unor suturi de la distanta.

Steaua Bucuresti – ASA Targu Mures s-a incheiat 0-1, iar campioana Romaniei are mari emotii mai ales in conditiile in care saptamana viitoare va debuta in preliminariile UEFA Champions League, impotriva unui adversar incomod, Trencin (Slovacia).

author avatar
Cristi Ionita
235 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger