AcasăSPORTFOTBAL: AS Roma, eliminata pe teren propriu

FOTBAL: AS Roma, eliminata pe teren propriu

Faza grupelor UEFA Champions League s-a incheiat cu o serie de meciuri extrem de spectaculoase, marea invinsa a serii de miercuri fiind AS Roma.

Italienii nu au reusit sa profite de avantajul terenului propriu si au ratat calificarea in optimile de finala ale UEFA Champions League, dupa 0-2 cu Manchester City.

Nasri si Zabaleta au marcat golurile calificarii pentru englezi, „Cetatentii” avansand in optimi si gratie lui Bayern Munchen, care a trecut, cu 3-0, de TSKA Moscova.

FC Barcelona a revenit de la 0-1 si s-a impus, cu 3-1, impotriva lui Paris Saint Germain pentru a castiga Grupa F. Pentru catalani au punctat cei trei atacanti de top, Messi, Luis Suarez si Neymar, parizienii deschizand scorul prin cine altcineva decat Ibrahimovic.

Ajax Amsterdam a facut o demonstratie de forta in confruntarea cu APOEL Nicosia, 4-0, si si-a asigurat calificarea in 16-imile de finala ale Europa League.

Chelsea Londra a incheiat neinvinsa grupa de UEFA Champions League, londonezii impunandu-se in ultima etapa, 3-1 cu Sporting Lisabona.

Alaturi de Chelsea, in optimile UCL s-a calificat Schalke 04, 1-0 in deplasarea de la Maribor.

Sahtior Donetk a terminat pe locul al doilea Grupa H, dupa 1-1 la FC Porto. Athletic Bilbao merge in Europa League gratie victoriei obtinute cu BATE Borisov, 2-0.

author avatar
Cristi Ionita
112 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger