AcasăSPORTFotbal: Albania - Romania. Vezi aici meciul LIVE VIDEO!

Fotbal: Albania – Romania. Vezi aici meciul LIVE VIDEO!

UPDATE: Meciul dintre Albania si Romania desfasurat in aceasta seara la Tirana s-a incheiat cu scorul de 1-1, iar transmisiunea LIVE a partidei a putut fi urmarita pe national.ro. Va mai asteptam si cu ocazia altor competitii sportive importante!

Rezumatul meciului poate fi citit aici!

Fotbal Albania – Romania. Fiind un meci fara miza, intrucat nationala noastra de fotbal a ratat calificarea la Euro2012, meciul dintre Albania si Romania nu este transmis LIVE de nicio televiziune autohtona.

In schimb exista si varianta vizionarii meciului dintre Albania si Romania LIVE pe internet. Tot ce aveti nevoie este putina ingaduinta si rabdare deoarece calitatea streamului s-ar putea sa fie putin inferioara celei de la tv.

IMPORTANT! Nu dati click pe butonul de play ci doar asteptati sa apara reclama pentru ca incepe video automat. Inchideti reclama de la micul X din coltul dreapta sus si… vizionare placuta!

author avatar
Ciprian Purice
6.214 afisari

4 COMENTARII

  1. Varza echipa varza viitor cu pokeristul trisor nu o sa facem nimica.Ce dracu ii cu tara asta toate sunt VARZA.M-am saturat cu Albania ne-a tremurat chilotii?

  2. Imi este rusine…sincer totul ii dezastru.Sa fi jucat pentru mandrie dar toti sunt mercenari.Iimultumim tziganului de Lucescu pentru dezastru asta.Nici Pitzi nu va face nimica.Pacat

  3. Si Luchin este fotbalist???
    Fotbalul nostru merge prost, ASA CUM MERGE, pentru ca avem Luchini, Piturci, Nasi, BEcalii promotori, si Mitici cu gramada in EL!!!
    Cind o sa ne dam seama ca ei trebuie sa dispara, CACI NU NE REPREZINTA, abia atunci o sa cistigam.
    In rest o sa fim niste: „S’il vous plait, Madame!”
    Cei raspunzatori de la Federatie n-ati vazut ca Piturca (3,14TURCA)fura la cazinou??? Politia n-a vazut sa se sesizeze din oficiu pentru frauda dovedita?
    Cum mai vrem sa fie bine in Romania, chiar si la fotbal?
    Il inlocuiesti pe Torje cu Banel, rezerva si SPERANTA vesnica. Vorba ceea s-a nascut vedeta si a murit speranta!
    Desteapta-te Romane!!!!
    Acum sau niciodata!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger