AcasăSPORTFostul stelist Dayro Moreno, una dintre atractiile Copei America

Fostul stelist Dayro Moreno, una dintre atractiile Copei America

Atacantul columbian Dayro Moreno, fostul echipier al Stelei, a fost trecut de specialistii goal.com pe lista fotbalistilor de urmarit la Copa America.

Copa America, cel mai asteptat turneu de fotbal al verii, va debuta maine seara, in Argentina, iar nationala Columbiei a fost repartizata in Grupa A, alaturi de Bolivia, Costa Rica si echipa tarii gazde.

Specialistii goal.com au realizat o lista a jucatorilor ce trebuie urmariti la acest turneu, iar printre ei se afla si columbianul Dayro Moreno, fostul echipier al Stelei. Acesta a facut senzatie in perioada petrecuta la Once Caldas, cand a marcat 28 de goluri in 44 de meciuri, si este avantajat de sistemul folosit de nationala Columbiei.

Hernan Dario Gomez, selectionerul Columbiei, prefera un sistem cu patru fotbalisti cu profil ofensiv care il sustin pe varful impins, Radamel Falcao Garcia, inca vedeta lui FC Porto. Astfel, Dayro Moreno poate fi atat unul dintre cei doi jucatori care evolueaza in spatele varfului, cat si unul dintre cei doi fotbalisti care vin din flancuri.

Alaturi de Dayro Moreno, la Copa America mai sunt de urmarit Marcos Rojo (Argentina), Marcelo Martins (Bolivia), Lucas Moura (Brazilia), Jorge Valdivia (Columbia), Pablo Armero (Columbia), Felipe Caicedo (Ecuador), Pablo Zeballos (Paraguay), Sebastian Coates (Uruguay) si Yohandry Orozco (Venezuela).

author avatar
Cristi Ionita
146 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger