AcasăSPORTFostul şef al Formulei 1, Max Mosley, s-a sinucis! Ce l-a împins...

Fostul şef al Formulei 1, Max Mosley, s-a sinucis! Ce l-a împins să recurgă la acest gest

Max MosleyFostul şef al Formulei 1, Max Mosley, s-a sinucis! Boala necruțătoare care l-a împins să recurgă la acest gest

Fostul șef al Formulei 1, Max Mosley, a murit din cauza unei răni prin împușcare, în dormitorul locuinței sale din Londra, în luna mai a anului trecut, după ce i s-a spus că are cancer în fază terminală, potrivit unei anchete făcute publice marți.

Familia sa a declarat la vremea respectivă că Max Mosley, în vârstă de 81 de ani, a murit după o lungă luptă cu cancerul, scrie BBC. Mosley se confrunta cu un limfom difuz cu celule B mari, un cancer care afectează celulele imunitare, diagnostic primit în 2019.

Își anunțase familia că vrea să-și pună capăt zilelor

Un vecin și menajera sa au chemat serviciile de urgență după ce au găsit un bilet pe ușa dormitorului său pe care scria „nu intrați, sunați la poliție”. Ancheta a stabilit că Mosley i-a spus cu o zi înainte asistentului său personal, Henry Alexander, că intenționează să se sinucidă.

Medicul legist a declarat că este convins că Mosley a intenționat să se sinucidă, a transmis BBC.

Max Mosley, orgii sexuale cu temă nazistă

Max Mosley a fost președintele Formula Unu și al altor organizații internaționale de motorsport, prin funcția deținută la FIA (Fédération Internationale de l’Automobile). A militat, de asemenea, pentru o reglementare mai strictă a presei, după ce a obținut daune de 60.000 de lire sterline de la ziarul englez News of the World, care a publicat în mod eronat un articol în care se afirma că ar fi participat la o orgie cu tematică nazistă, potrivit dailymail.co.uk.

Mosley a fost mezinul lui Sir Oswald Mosley, care a devenit celebru ca membru al parlamentului în anii 1920. Oswald Mosley a devenit cunoscut în anii 1930 ca lider al Uniunii Britanice a Fasciștilor. Însuși Adolf Hitler a participat la nunta sa cu Lady Mitford!

author avatar
Andreea Vlad
417 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger